/

Δράσεις

Το jenny.gr διοργάνωσε το πρώτο workshop αφιερωμένο στην γυναικεία ενδυνάμωση και την τόνωση της αυτοπεποίθησης,

Το jenny.gr διοργάνωσε το πρώτο workshop αφιερωμένο στην γυναικεία ενδυνάμωση και την τόνωση της αυτοπεποίθησης, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 10:00-19:00 στο KTHMA AΡΙΣΤΗ.

Μία εκ των ομιλητών στην ενότητα «Βιωματική Ομιλία: Ζώντας με τις ημικρανίες!» ήταν η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής» που μαζί με την Ευγενία Κοκκάλα – Μελά ανέπτυξαν τα συμπτώματα της ημικρανίας, τις υπάρχουσες και νέες θεραπείες, την ανάγκη παρακολούθησης των ασθενών από ειδικούς νευρολόγους καθώς και τις σχέσεις των πασχόντων με την οικογένειά τους και τον κοινωνικό περίγυρο.

Το Empowering Women by Jenny.gr είναι μια ημέρα που όλες οι γυναίκες οφείλουμε να κάνουμε δώρο στον εαυτό μας. Μέσα στην καθημερινότητά μας, καριέρα, οικογένεια, παιδιά, φίλοι, στόχοι και deadlines, πολλές φορές μας απομακρύνουν από τον εαυτό μας. Και επειδή στο jenny.gr ξέρουν τις γυναίκες καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, δημιουργήσανε ένα all day workshop ολιστικής προσέγγισης με κορυφαία πρόσωπα ειδικευμένα στο empowerment ώστε να μας βοηθήσουν να βρούμε τον εαυτό μας και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη καθημερινότητα για εμάς αλλά και τους γύρω μας.

Το jenny.gr διοργάνωσε το πρώτο workshop αφιερωμένο στην γυναικεία ενδυνάμωση και την τόνωση της αυτοπεποίθησης,