/

Δράσεις

Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού!

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 4η χρονιά στον 11ο Greece Race For The Cure την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με σύνθημα ‘’Συνεχίζουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού’’, σε συν-διοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G.

Komen.

«11 χρόνια τώρα μαζί και μέσα από το Greece Race for the Cure® υλοποιούμε προγράμματα που αυξάνουν την έγκαιρη διάγνωση, βελτιώνουν  την ποιότητα ζωής των ασθενών και στηρίζουν την επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα.

Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού! Ραντεβού στον επόμενο αγώνα!» , είναι το φετινό μήνυμα για έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πια.

Φέτος αγώνες «Greece Race for the Cure» πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε 16 ευρωπαϊκές χώρες-μέλη του Think Pink Europe. To «Άλμα Ζωής» είναι ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Think Pink Europe που δρα πανευρωπαϊκά ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού! Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού!