/

Δράσεις

Ιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός

Η «Τέχνης της Ζωής» μέσω των εσόδων από την διάθεση του παιδικού βιβλίου «Ο Αγαπημένος Παππούς» της Φαίης Μπαρμπαλιά – Μάνεση, ολοκλήρωσε και παρέδωσε τον καινούριο ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για τον θάλαμο νοσηλείας για τη θεραπεία των Ογκολογικών ασθενών στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου. Πραγματοποιήθηκε αγιασμός την 1η Ιουλίου 2019 μπροστά από τον θάλαμο όπου και τοποθετήθηκε και σχετική αναμνηστική πλακέτα.

Ο θάλαμος διακοσμήθηκε με κάδρα τα οποία απεικονίζουν μέρος της εικονογράφησης του παιδικού βιβλίου που επιμελήθηκε η Κλημεντίνη Ταλούμη – Βασιλοπούλου.

Στην παράδοση – παραλαβή του θαλάμου, παρουσία εκπροσώπων του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου, η «Τέχνης της Ζωής» εκπροσωπήθηκε από την συνιδρύτρια Έλενα Μπαρμπαλιά και την συνεργάτιδά της Αθηνά Τσιγαρίδα.

«Η Τέχνη της Ζωής» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον νέο Διευθυντή κύριο Σουσαλή, τον απερχόμενο Διευθυντή κύριο Μονοκρούσσο καθώς και το διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για την πολύτιμη βοήθειά τους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος καθώς και για την εγκάρδια φιλοξενία τους.

Ιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός δψρεά Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου Ιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός δψρεά Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου Ιατρικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός δψρεά Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου