/

Δράσεις

Η «Τέχνη της ζωής» στηρίζει την «CREAID» για το project της “Designer Jewelry”, προσφέροντας χρηματικό ποσό στην δημοπρασία των κοσμημάτων.

Η οικογένεια της Μαρίας Μπαρμπαλιά και η «Τέχνη της Ζωής» στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό της «CREAID» για το project της “Designer Jewelry”, προσφέροντας χρηματικό ποσό στην δημοπρασία των κοσμημάτων, με την αγορά ενός κοσμήματος.

Καταξιωμένοι σχεδιαστές και δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατασκεύασαν και δώρισαν 110 μοναδικά κοσμήματα για τις ανάγκες του project.

Φετινός φιλανθρωπικός στόχος είναι η δημιουργία ενός μοναδικού κλειστού χώρου εντός του Νοσοκομείου Παίδων «Π.&Α. Κυριακού», που θα έχει ως κέντρο του το παιχνίδι. Πολύχρωμος και χαρούμενος για να χαρίζει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά.

Η CREAID είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Θεμελιώδης αρχή του είναι «Δημιουργώ για να Βοηθώ» και χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην ελληνική κοινωνία.