/

Δράσεις

Women in Leadership

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής», ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια στο Learning Conference που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Women in Leadership, το οποίο απευθύνθηκε σε συνολικά 80 γυναίκες, που εργάζονται σε εταιρίες-μέλη του ΣΕΒ. Η Έλενα Μπαρμπαλιά συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Preserving the Legacy of Giving: Executive discussion with women NGO -Volunteering and ESG Leaders».

Οι γυναίκες που παρακολούθησαν στο σεμινάριο πρόκειται για στελέχη διαφορετικών seniority levels και από διαφορετικά industries ( πχ βιομηχανία, ΙΤ, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, pharma) και functions ( πχ χρηματοοικονομικά, μάρκετινγκ, πωλήσεις, ανθρώπινο δυναμικό κλπ). Τις ερωτήσεις στο πάνελ έκανε η συντονίστριά, Δρ Ελένη Λάμπρου (καθηγήτρια οργανωσιακής συμπεριφοράς).

Η Alba και ο ΣΕΒ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια νέα πρωτοβουλία μάθησης που στοχεύει να προσθέσει αξία στην επιχειρηματική κοινότητα και να ενδυναμώσει το ανθρώπινο κεφάλαιο στην Ελλάδα με γνώσεις αιχμής και σύγχρονες ικανότητες, προκειμένου να οδηγήσουν αποτελεσματικά τους εαυτούς τους, τις ομάδες τους και τους οργανισμούς τους μέσα από τις σύγχρονες προκλήσεις. , προς την ανάπτυξη.

Women in Leadership