/

Δράσεις

Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε δωρεά σχολικών ειδών και γραφικής ύλης προς ενίσχυση του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών» του Δήμου Αθηναίων, ώστε να ανανεωθούν τα σχολικά είδη των παιδιών των ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.

Στο Κοινωνικό Εμπορικό Κέντρο (γνωστό και ως Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών) πραγματοποιείται η διανομή των τροφίμων και των υπολοίπων ειδών (προϊόντα καθαριότητας και ατομικής υγιεινής, ρούχα, παπούτσια, σχολικά, παιχνίδια κ.λπ.) προς τους ωφελούμενους του Κ.Υ.Α.Δ.Α..

Εδώ, οικογένειες με ανήλικα παιδιά που δοκιμάζονται καθημερινά λόγω οικονομικών δυσκολιών, έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται σχολικά είδη, αλλά και παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας.

Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του Παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης με όραμα να κάνει πράξη το κίνημα αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας.

Εκεί λειτουργούν: Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό

Παντοπωλείο, τα καταστήματα της Αθηναϊκής Αγοράς, Κοινωνικό Πλυντήριο και Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο- Κατάστημα Παιχνιδιών. 

Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών