/

Δράσεις

Café Femenino Greece ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής

Μία εκ των ιδρυτικών μελών της «Τέχνης της Ζωής» συμμετέχει στο «Café Femenino Greece» ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής καφέ σε πολλές χώρες, ξεκινώντας από το Βόρειο Περού. Σε χώρες όπου οι γυναίκες δεν έχουν δικαιώματα, κανένα εισόδημα και συχνά κακοποιούνται, τώρα έχουν ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Δωρίζουμε το 5% των κερδών από τις πωλήσεις αυτών των καφέδων σε τοπικά καταφύγια γυναικών. Με το Cafe Feminino, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο καφέ και να γνωρίζετε ότι τα χρήματά σας υποστηρίζουν υπέροχα πράγματα!

Το Café Femenino είναι αφοσιωμένο στην ισότητα, αλλά ξεκινά με την ποιότητα.

Δημιουργήθηκε το 2003 στο βόρειο Περού από γυναίκες αγρότες καφέ που αποφάσισαν να σηκωθούν και να λάβουν το δίκαιο μερίδιό τους. Το Café Femenino έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο για να δώσει στις γυναίκες καλλιεργητές καφέ την πίστωση που τους αξίζει και τη φωνή που χρειάζονται για να ενδυναμώσουν τις ίδιες, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές τους.

Ο οργανικός καφές που καλλιεργείται, επεξεργάζεται και εμπορεύεται από γυναικείες εκμεταλλεύσεις και μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ιστορία ενότητας και ελπίδας ξεκίνησε στο Περού, αλλά τώρα περιλαμβάνει πολλές χώρες παραγωγής καφέ. 

μη κερδοσκοπική εταιρεία SGS – Save a Greek stray