/

Δράσεις

Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις MDA ΕΛΛΑΣ

«Η Τέχνη της Ζωής» ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε μέσα από τα ιδρυτικά της μέλη, στο σεμινάριο που διοργάνωσε το MDA Ελλάς μαζί με την Αγγελική Καραμηνά, καθηγήτρια του πιο μοναδικού τρόπου εκγύμνασης με την ονομασία GYROTONIC® GYROKINESIS® , με τίτλο: "The Art of Movement and beyond" by Angeliki Karamina το Σάββατο 3 Απριλίου και ώρα 18.00.

Μας μίλησε για το πώς να τοποθετούμε σωστά το σώμα μας ώστε να εκτελούμε βασικές καθημερινές μας κινήσεις, καθώς επίσης και πώς να το αποσυμφορίσουμε

με απλές, έξυπνες τεχνικές και ασκήσεις!

Μας έμαθε τεχνικές για αποσυμφόρηση της σπονδυλικής στήλης, των αρθρώσεων και ευεξίας του νευρικού συστήματος, ώστε να ελευθερωθεί το σώμα μας από την ρουτίνα της καραντίνας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η πανδημία έχει δημιουργήσει πολλές αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογική και στην κοινωνική μας κατάσταση, όπως stress, άγχος, κατάθλιψη...

Μας έμαθε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη διάθεση και το σώμα μας μέσα από έναν ολιστικό τρόπο διορθώνοντας τις κακές μας συνήθειες και να βοηθήσουμε το σώμα μας με εύκολους και πρακτικούς τρόπους.

Η Αγγελική Καραμηνά είναι καθηγήτρια του τρόπου εκγύμνασης με την ονομασία GYROTONIC® GYROKINESIS®, με 17 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην Νέα Υόρκη, στην αποθεραπεία και στην κινησιολογία.

Τάκης Παπαδόπουλος