/

Δράσεις

Δείπνο Αγάπης

Η γνωστή δημοσιογράφος και οικογενειακή φίλη των ιδρυτών της «Τέχνης της Ζωής» κυρία Νίνα Βλάχου έδωσε συνέντευξη την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στο κανάλι Bluesky και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα ‘’Στην Αρένα της Ζωής’’. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι έγραψε ένα ποίημα έπειτα από παρότρυνση της Φαίης Μπαρμπαλιά για να ενταχθεί στο βιβλίο ποιημάτων που ετοιμάζει για φιλανθρωπικό σκοπό, μέσα από την μη κερδοσκοπική εταιρεία η «Τέχνη της Ζωής» με στόχο την ενημέρωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Τα ιδρυτικά μέλη της «Τέχνης της Ζωής» θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα την κυρία Βλάχου για την συμμετοχή της στο βιβλίο και για την ευγενική της υποστήριξη να αναφέρει το βιβλίο στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Νίνα Βλάχου

Η Νίνα (Ασπασία) Βλάχου γεννήθηκε στην Αθήνα, κατοικεί από το 1981 στην Κηφισιά, είναι τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες, ενώ συνεργάζεται και με ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Κηφισιά, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Πολιτών και μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς.

Ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο Γιώργο Θεοδωρίκα από το 1981 έως το 2016 που απεβίωσε.

Έχει παρακολουθήσει δημοσιογραφικές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου "Φίλων Ιδρύματος Αστέγων " του Δήμου Αθηναίων, μέλος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Κρίκος Ζωής", της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών, του ιστορικού Ζηρίνειου Ομίλου Νεανίδων ΖΑΟΝ, του οποίου διετέλεσε την τελευταία διετία Πρόεδρος, του Πανελλήνιου Αθλητικού Ομίλου Γυναικών "Η Καλλιπάτειρα" κλπ.