/

Δράσεις

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στο Πρόγραμμα «Διατροφή»

Η «Τέχνη της Ζωής» έχοντας πληροφορηθεί για το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής ΔΙΑΤΡΟΦΗ και τις πολύτιμες προσπάθειες που κάνει για την καταπολέμηση της πείνας και της επισιτιστικής ανασφάλειας στα δημόσια σχολεία της χώρας μας καθώς και την προώθηση της υγιεινής διατροφής, προχώρησε σε χρηματική δωρεά προσφέροντας 625 παιδικά γεύματα σε μαθητές που αποτελούνται από σάντουιτς, φρέσκο φρούτο και γάλα ή γιαούρτι με μέλι.

Το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής - ΔΙΑΤΡΟΦΗ, υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis, με την πρωτοβουλία και δωρεά του Μεγάλου Δωρητή Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μαζί με τη σύμπραξη και άλλων δωρητών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Από το 2012, περισσότερα από 11.000.000 γεύματα έχουν μοιραστεί σε 450 σχολεία της χώρας και 7.500 μαθητές. Την σχολική χρονιά 2015-2016 περισσότερα από 2.050 σχολεία με 258.000 μαθητές αιτηθήκανε για το πρόγραμμα, αλλά μέχρι στιγμής μόνο 110 σχολεία με 9.300 μαθητές έχουν συμπεριληφθεί.

ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» ενημερωτικό φυλλάδιο «ΔΙΑΤΡΟΦΗ»