/

Δράσεις

Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Ο «Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου» συμπληρώνοντας τρία χρόνια λειτουργίας του συσσιτίου που προσφέρει στις άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της ενορίας του, πραγματοποίησε εκδήλωση στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στην μεγάλη αίθουσα της εκκλησίας. Το φαγητό ήταν προσφορά από την «Τέχνη της Ζωής» που συνεχίζει σταθερά την ενίσχυση στο φιλανθρωπικό έργο του Ναού.

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά «Η Τέχνη της Ζωής» πατώντας εδώ.Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου
Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου
Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου
Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Πνευματικό Ίδρυμα «Καψίλειον»

«Η Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας να βρίσκεται στο πλευρό του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον», προσέφερε ένα τραμπολίνο στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου μοιράζοντας παιδικά χαμόγελα.

Πνευματικο Ιδρυμα Καψίλειον

«Η Τέχνη της Ζωής» προσφέρει παιχνίδια και ρούχα στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας για άλλη μία φορά τη σημαντική προσπάθεια του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον», προσέφερε παιχνίδια και ρούχα στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου για την γιορτή που θα διοργανώσουν ώστε να μοιράσει χαρά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

χριστουγεννιατικη εκδηλωση καψιλειον χριστουγεννιατικη εκδηλωση καψιλειον χριστουγεννιατικη εκδηλωση καψιλειον χριστουγεννιατικη εκδηλωση καψιλειον χριστουγεννιατικη εκδηλωση καψιλειον χριστουγεννιατικη εκδηλωση καψιλειον

«Η Τέχνη της Ζωής» προσφέρει το φαγητό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Ο «Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου» συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας του συσσιτίου που προσφέρει στις άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της ενορίας του.

«Η Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας την ενίσχυση στο φιλανθρωπικό έργο του Ναού προσέφερε το φαγητό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2016 στην μεγάλη αίθουσα της εκκλησίας.

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή προς το Ίδρυμα Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά «Η Τέχνη της Ζωής» πατώντας εδώ

συσσιτιο αγιος αθανασιος πολυδροσο εκδηλωση αγιος αθανασιος πολυδροσο τεχνη της ζωης αγιος αθανασιος πολυδροσο agios athanasios polydroso

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στον Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο του Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια που κάνει το Πνευματικό Ίδρυμα Καψίλειον που έχει ιδρύσει ένα Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο επί της οδού Σάμου 19 & Πηγάσου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου προσέφερε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών προκειμένου να έχουν την ευκαιρία οι μικροί μαθητές και μαθήτριες να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον
Προσφορά γεύματος σε 80 άπορες οικογένειες

Προσφορά γεύματος σε 80 άπορες οικογένειες της ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολύδροσου

Λόγω και της πολυετούς σχέσης με την ενορία του Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου όπου το 1996 ο Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς είχε ανακηρυχθεί μέγας ευεργέτης για την ηθική και υλική του προσφορά υπέρ των έργων της Νεανικής εστίας του Ναού, παρατέθηκε γεύμα από την «Τέχνη της Ζωής» προς τιμήν του Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά για 80 άπορες οικογένειες.

Προσφορά γεύματος σε 80 άπορες οικογένειες
Προσφορά γεύματος σε 80 άπορες οικογένειες