/

Συνολικές Δράσεις

Δεσμός μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Η «Τέχνης της Ζωής» για 7η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το καθιερωμένο Second Hand Brand Bazaar που ετοιμάζεται να οργανώσει το Σωματείο, στις αρχές Οκτωβρίου!

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμός μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Η «Τέχνης της Ζωής» υποστηρίζοντας για μία ακόμη μια φορά τις πρωτοβουλίες του «Δεσμού», προχώρησε σε δωρεά ελληνικών, γαλλικών και αγγλικών παιδικών βιβλίων προς το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», για να μπορούν τα παιδιά που νοσηλεύονται να περνάνε δημιουργικά τον χρόνο τους.

Διαβάστε περισσότερα
«Ελληνικός Σύνδεσμος Κεφαλαλγίας» - «Ένωση Ασθενών Ελλάδας»

Η «Τέχνης της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» στην «Ένωση Ασθενών Ελλάδας».

Διαβάστε περισσότερα
«ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

Η Έλενα και Φαίη Μπαρμπαλιά στέκονται στο πλευρό του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και εργάστηκαν εθελοντικά στο καλοκαιρινό bazaar, «Riviera Shopping for a Good Cause».

Διαβάστε περισσότερα
φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΘΕΛΗΣΙΣ»

Μία εκ των ιδρυτών της «Τέχνης της Ζωής» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενίσχυσε με αγορά εισιτηρίου το καθιερωμένο δείπνο για τη συγκέντρωση πόρων για καλύψεις αναγκών των ευπαθών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα
«Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν»

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για έκτη συνεχόμενη φορά στο πλευρό του «Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», δωρίζοντας ένα Ubiquiti UniFi 6 Lite Access Point, για την αναβάθμιση του δικτύου στα γραφεία του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - Εκπαιδευτικό ίδρυμα «Κολλέγιο Αθηνών»

Η συμπλήρωση 25 χρόνων από την αποφοίτησή του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών» το 2024 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για το επετειακό Reunion στο Σχολείο που έδωσε εφόδια και χάρισε φιλίες ζωής.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - Εκπαιδευτικό ίδρυμα «Κολλέγιο Αθηνών»

Τα νεότερα μέλη της «Τέχνη της Ζωής», στηρίζουν τις δράσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», και προσέφεραν βιβλία για την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο ακριτικό Δελβινάκι Παγωνίου, στον νομό Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμός μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετέχει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία του «Δεσμού», να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και προχώρησε σε δωρεά προϊόντων τα οποία θα διανεμηθούν.

Διαβάστε περισσότερα
«Η Νέα Ελβετία»

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για 6η φορά στο πλευρό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» δωρίζοντας έξι τραπέζια για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στην Κεντρική Πλατεία του Οικισμού το Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα
«Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η «Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα για το περιβάλλον προς ενίσχυση των σκοπών του «Όλοι Μαζί Μπορούμε!».

Διαβάστε περισσότερα
«MDA ΕΛΛΑΣ»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να στηρίξει για δεύτερη χρονιά την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας την Κυριακή 10 Μαρτίου με τις ομάδες του Finish Liners & MDA Runners.

Διαβάστε περισσότερα
«Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολύδροσου»

Η «Τέχνη της Ζωής», που συνεχίζει σταθερά την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Πολύδροσου», προσέφερε δώρα για την κλήρωση στην λαχειοφόρο αγορά του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Πολύδροσου.

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμός μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Τα νεότερα μέλη της «Η Τέχνη Της Ζωής» βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο πλευρό του «Δεσμού» και προσέφεραν είδη ρουχισμού, παπούτσια, τσάντες για εφήβους και έφηβες.

Διαβάστε περισσότερα
«WWF Ελλάς»

«Η Τέχνη Της Ζωής» ενίσχυσε το έργο της «WWF Ελλάς», στην προσπάθεια που κάνει για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της συμβολικής υιοθεσίας δύο απειλούμενων ειδών και συγκεκριμένα δύο ελεφάντων και δύο πιγκουίνων.

Διαβάστε περισσότερα
«The Hellenic Initiative»

«Η Τέχνη Της Ζωής» ενίσχυσε το έργο της κοινωνικής πρωτοβουλίας της «The Hellenic Initiative», Plant A Tree In Greece για την φύτευση δέντρων στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα
Η «Τέχνη Της Ζωής» διέθεσε δώρα για την ετήσια εκδήλωση των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας

«Η Τέχνη Της Ζωής» διέθεσε για 4η συνεχόμενη χρονιά διάφορα δώρα τα οποία θα κληρωθούν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Διαβάστε περισσότερα
Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη Της Ζωής» υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα», ενίσχυσε την προσπάθεια συγκέντρωσης ποσού για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών, που έχουν άτομα με ειδικές ανάγκες τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα
«MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη Της Ζωής» στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» προσφέροντας ένα καλάθι με διάφορα προϊόντα από το Café Femenino.

Διαβάστε περισσότερα
«Μουσείο Μπενάκη» σε συνεργασία με τον οίκο ‘’Cabana’’

Μέλη της «Τέχνη της Ζωής» στηρίζουν με την αγορά προσκλήσεων την εκδήλωση που διοργανώνει το «Μουσείο Μπενάκη» σε συνεργασία με τον οίκο ‘’Cabana’’, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, για την ενίσχυση του Μουσείου.

Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο «ΕΛΙΖΑ»

«Η Τέχνη Της Ζωής» στέκεται ακόμη μια φορά στο πλευρό του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ», υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει, προβαίνοντας σε εγγραφή για να υποστηρίξει την ομάδα του Eliza στον αγώνα των 10 χλμ που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Νοεμβρίου 2023 στα πλαίσια της μεγάλης οργάνωσης του Μαραθωνίου.

Διαβάστε περισσότερα
Πανελλήνιοw «Σύλλογος Συμπαράστασης Απόρων & Κακοποιημένων Παιδιών

«Η Τέχνη Της Ζωής» βρίσκεται στο πλευρό του «Πανελλήνιου Συλλόγου Συμπαράστασης Απόρων & Κακοποιημένων Παιδιών ‘’Θαλπωρή – Αγκαλιά Για Το Παιδί’’», συνεισφέροντας οικονομικά με την αγορά λαχνών για την συγκέντρωση και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - «Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν»

«Η Τέχνη Της Ζωής» βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό του «Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», δωρίζοντας έναν μετεωρολογικό σταθμό με Wi-Fi της Bresser, ο οποίος ...

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - Εκπαιδευτικό ίδρυμα «Κολλέγιο Αθηνών»

«Η Τέχνη Της Ζωής» στηρίζοντας όπως πάντα το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar, όπου οι προετοιμασίες αρχίζουν από τώρα και θα πραγματοποιηθεί στις 3 & 4 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη Της Ζωής» για 6η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού, αξεσουάρ και είδη σπιτιού για το καθιερωμένο Second Hand Brand Bazaar που ετοιμάζεται να οργανώσει το Σωματείο, στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2023!

Διαβάστε περισσότερα
Μη Κυβερνητική Οργάνωση «W.I.N. HELLAS»

«Η Τέχνη Της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Μη Κυβερνητική Οργάνωσ«W.I.N. HELLAS» - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, ενίσχυσε για ακόμα μια φορά το έργο της και συγκεκριμένα την οργάνωση basketball event που πραγματοποιούνται προς τιμή της διεθνής ημέρας κατά της κακοποίησης γυναικών στις 25 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής συμμετάσχει στο  Greece Race For The Cure 2023

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 8η συνεχή χρονιά στον Greece Race For The Cure την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023, με σύνθημα ‘’Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού’’.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής συμμετάσχει στο  ELLE RUN 2023

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε στο ELLE RUN 2023 #savetheplanet , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου στο κεντρικό στάδιο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - Κολλέγιο Αθηνών

«Η Τέχνη της Ζωής» εκφράζοντας την συμπαράστασή της στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους της Θεσσαλίας προσέφερε τρόφιμα σε συνεργασία με το ‘’Κολλέγιο Αθηνών’’.

Διαβάστε περισσότερα
«Humanity Greece»

«Η Τέχνη της Ζωής» προχώρησε σε προσφορά ειδών άμεσης ανάγκης προς ενίσχυση του «Humanity Greece», στην προσπάθεια να αποσταλούν αγαθά απευθείας στα πύρινα μέτωπα όλης της χώρας για ανεφοδιασμό των πυροσβεστών, εθελοντών και πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα
 Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε στέκεται στο πλευρό του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» υποστηρίζοντας έμπρακτα το κοινωνικό έργο του, προσφέροντας 2 παιδικά καρότσια.

Διαβάστε περισσότερα
 Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Αθηνών «ΚΕΦΙ»

Η «Τέχνης Της Ζωής» με εκπρόσωπο την Έλενα Μπαρμπαλιά , συμμετείχε στον «Run – Bike - Care», στις 11 Ιουνίου 2023, στο Ζάππειο, που διοργάνωσε
ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Αθηνών «ΚΕΦΙ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα
Μη Κυβερνητική Οργάνωση «W.I.N. HELLAS»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Μη Κυβερνητική Οργάνωσ«W.I.N. HELLAS» - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, ενίσχυσε το έργο της με σκοπό την οργάνωση των αθλητικών ημερίδων που πραγματοποιούνται.

Διαβάστε περισσότερα