/

Συνολικές Δράσεις

Σύλλογος Φίλων Παιδιών ΕΛΠΙΔΑ

«Η Τέχνη της Ζωής» ενίσχυσε το φιλανθρωπικό δείπνο, προσφέροντας το τραπέζι των αντιπροσώπων της εκπαιδευτικής οικογένειας του Κολλεγίου Αθηνών – Ψυχικού, που διοργανώνεται από τον οργανισμό Edu4all υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας για ακόμα μια φορά το “Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού – ΣΑΚΑ”, για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar, πραγματοποίησε δωρεά 5 βιβλίων με τίτλο ​«Η Τέχνη της Ζωής – 135 Αποτυπώματα».

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» - Cafe Feminino

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον γυναικείο νεανικό αθλητισμό προχώρησε στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την προσφορά δώρου από το Café Femenino για τον τυχερό της κλήρωσης του επόμενου αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

Η «Τέχνη της Ζωής» για 5η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΕΛΕΠΑΠ», δωρίζοντας είδη ρουχισμού για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Διαβάστε περισσότερα
Ατoμα με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» για 5η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Second Hand Brand Bazaar που ετοιμάζεται να οργανώσει το Σωματείο, το φθινόπωρο του 2023!

Διαβάστε περισσότερα
Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για 5η φορά στο πλευρό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» κάνοντας δωρεά έναν καταστροφέα εγγράφων που απαιτείται να διαθέτει το γραφείο του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», προσέφερε ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, υαλικά κτλ για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar.

Διαβάστε περισσότερα
Διεθνές Ίδρυμα για την Ελλάδα

Η «Τέχνης της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει το «Διεθνές Ίδρυμα για την Ελλάδα», πραγματοποίησε δωρεά για την υποστήριξη της παροχής πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα
Περιοδικό Σχεδία

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του περιοδικού «Σχεδία» για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, συνέβαλλε για 2η φορά μέσω της «Συνδρομή Αλληλεγγύης» της «Σχεδίας».

Διαβάστε περισσότερα
Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ PINKTOBER

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Hard Rock Café Athens» που συμμετέχει με την 23η ετήσια εκστρατεία «PinKtober» για την έρευνα και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, συνέβαλλε με δωρεά προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής". Σύνθημα τους για φέτος είναι: “Όλοι είμαστε ένα”.

Διαβάστε περισσότερα
Greece Race for the Cure

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 7η χρονιά στον Greece Race For The Cure στις 1-3 Οκτωβρίου 2022, με σύνθημα ‘Για ακόμα μια χρονιά ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού’’.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικός Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα», ενίσχυσε τον Σύλλογο για την αγορά τροφίμων σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικός Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, ως πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» και συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής», παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιάννη Κολοκυθά στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικός Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής» και πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» ήταν ομιλήτρια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας», στο Ίδρυμα Βασίλη & Έλενας Γουλανδρή.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας το Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού ΣΑΚΑ, δώρισε το βιβλίο που επιμελήθηκε η Φαίη Μπαρμπαλιά - Μάνεση «Η Τέχνη της Ζωής – 135 Αποτυπώματα».

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» για 4η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Second Hand Brand Bazaar που οργανώνει το Σωματείο, το φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης Παραπληγικών «Ανάπλαση» στην κοινωνία μας, προσέφερε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της αγοράς αναπηρικού αμαξιδίου, για άτομο που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα

Vassilis Zoulias "The Swans" | AXDW

Η Τέχνη της Ζωής
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
διαγωνισμός στο Instagram

Την Πέμπτη 09/06/2022 πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός στο Instagram μέσω του blog Queen.gr και 6 τυχεροί νικητές κέρδισαν από ένα βιβλίο «Η Τέχνης της Ζωής, 135 Αποτυπώματα», αξίας 75,00€, που κρύβει μέσα του θησαυρούς από 135 διαφορετικούς ανθρώπους που μοιράζονται εμπειρίες και στιγμές βγαλμένες από τη ζωή. Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση στο ακόλουθο link:

Οι νικητές κατά αλφαβητική σειρά είναι:

  • Κερασούλα Δαγκαλάκη, Κομοτηνή
  • Αργυράκη Ζαχαρένια, Πειραιάς
  • Παναγιώτης Ζιάκας, Καρπενήσι
  • Νάνα Μεντζελοπουλου, Αθήνα
  • Μαρία Μπιτσακάκη, Φλώρινα
  • Χρυσοβαλάντο Πάλλη, Λέσβος

Link
Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα» στην κοινωνία μας, προσέφερε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της αγοράς αναπηρικού αμαξιδίου, για άτομο που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα
Women in Leadership

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής», ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια στο Learning Conference που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Women in Leadership, το οποίο απευθύνθηκε σε συνολικά 80 γυναίκες, που εργάζονται σε εταιρίες-μέλη του ΣΕΒ. Η Έλενα Μπαρμπαλιά συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Preserving the Legacy of Giving: Executive discussion with women NGO -Volunteering and ESG Leaders».

Διαβάστε περισσότερα
Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας για άλλη μια φορά τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην αγορά λαχνών, προς ενίσχυση του ποδοσφαιρικού ομίλου Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας».

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο της κοινωνικής πρωτοβουλίας του «Power of a Flower», συνέβαλλε με μηνιαία συνδρομή αγοράς ανθοδεσμών. Η «Power of a Flower» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που αποτελείται από νέους με ιδιαιτερότητες, οι οποίοι καλλιεργούν ελληνικά φυτά και λουλούδια, πλέκουν πρωτότυπες ανθοδέσμες και τις παραδίδουν οι ίδιοι στους συνδρομητές τους.

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να στηρίξει για ακόμα μία φορά την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 28.2.22.

Διαβάστε περισσότερα
Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του «Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», δωρίζοντας μια Polaroid now red instead camera, με viewfinder και Polaroid I-Type color films που θα χρησιμοποιηθεί στον διαγωνισμό για «Τα πιο όμορφα παιδικά χαμόγελα».

Διαβάστε περισσότερα
Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην αγορά λαχνών από την εορταστική λαχειοφόρο αγορά που οργανώθηκε προς ενίσχυση του ποδοσφαιρικού ομίλου Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας».

Διαβάστε περισσότερα
Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για 4η φορά στο πλευρό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» κάνοντας δωρεά για την συγκέντρωση των δώρων που θα μοιραστούν στα παιδιά του συλλόγου την ημέρα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

Η «Τέχνη της Ζωής» δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της στα παιδιά, βοηθώντας το έργο της «ΕΛΕΠΑΠ», αγοράζοντας λαχνούς προς ενίσχυση της ετήσιας Λαχειοφόρου Αγοράς 2021 που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα
Μαζί στις Γιορτές

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε δωρεά χρηματικού ποσού προς ενίσχυση της δράσης για την καμπάνια ‘’Μαζί στις Γιορτές! Μαζί, φροντίζουμε τη σίτισή τους’’ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμός

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετέχει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία του «Δεσμού», να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και προχώρησε σε αγορά Toy bins της εταιρείας LYCSAC.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την αγορά καρτών Fun Club Volley Ball, για την κατηγορία Pre League. Μέσα από την συμμετοχή της σε δράσεις και ημερίδες καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει και να περνά ωραία μηνύματα στα νέα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», το οποίο αποτελεί και σημαντικότατο θεσμό στην σχολική ζωή, προσέφερε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των Κολλεγιακών δρομέων που θα λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο της Αθήνας για 11η συνεχή χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα
Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Hard Rock Café Athens» που συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στην καμπάνια «PinKtober» για την έρευνα και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, συνέβαλλε με δωρεά προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής".

Διαβάστε περισσότερα
Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» για 6η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το ετήσιο Bazaar που διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» προσφέροντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ και είδη σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα
Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του περιοδικού «Σχεδία» για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, συνέβαλλε μέσω της «Συνδρομή Αλληλεγγύης» της «Σχεδίας». Δεν είναι μια απλή συνδρομή. Είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία. Είναι μια πράξη αγάπης.

Διαβάστε περισσότερα
Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε δωρεά σχολικών ειδών και γραφικής ύλης προς ενίσχυση του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών» του Δήμου Αθηναίων, ώστε να ανανεωθούν τα σχολικά είδη των παιδιών των ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.

Διαβάστε περισσότερα
Πανελλήνιος Συλλόγος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για 6η συνεχόμενη φορά στο πλευρό του «Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», συνεισφέροντας οικονομικά με την αγορά λαχνών στην προσπάθεια συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσού για την αγορά αμαξιδίου-ορθοπεδικού εξοπλισμού παιδιών με αναπηρία κατά σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε περισσότερα
Greece Race For The Cure

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 6η χρονιά στον Greece Race For The Cure στις 1-3Οκτωβρίου 2021, με σύνθημα ‘Μαζί πιο Δυνατοί.

Διαβάστε περισσότερα
εθελοντική δράση των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε αγορά γραφικής ύλης και ειδών ζωγραφικής προς ενίσχυση της εθελοντικής δράσης των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών για την καμπάνια της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», να γεμίσουν οι τσάντες των παιδιών από όλη την Ελλάδα, συνοδεύοντας τα με την ευχή για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα
Café Femenino Greece ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής καφέ

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού», μιας αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπου στηρίζει τα σχολεία στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα, πραγματοποίησε αγορά επιτραπέζιων ημερολογίων έτους 2022 με θέμα «1922-2022 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Διαβάστε περισσότερα
Café Femenino Greece ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής καφέ

«Η Τέχνης της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ανανέωση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» προκειμένου να στηρίξει τους ασθενείς που πάσχουν από κεφαλαλγίες και ζητούν ενημέρωση και βοήθεια μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας «www.kefalalgiahellas.gr.»

Διαβάστε περισσότερα
Café Femenino Greece ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής καφέ

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε αγορά φωτογραφικών λευκωμάτων με τίτλο «#my_greece villages» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Bell. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών, νέων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Διαβάστε περισσότερα
Café Femenino Greece ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής καφέ

Μία εκ των ιδρυτικών μελών της «Τέχνης της Ζωής» συμμετέχει στο «Café Femenino Greece» ενισχύοντας τις γυναίκες αγρότισσες παραγωγής καφέ σε πολλές χώρες, ξεκινώντας από το Βόρειο Περού. Σε χώρες όπου οι γυναίκες δεν έχουν δικαιώματα, κανένα εισόδημα και συχνά κακοποιούνται, τώρα έχουν ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Δωρίζουμε το 5% των κερδών από τις πωλήσεις αυτών των καφέδων σε τοπικά καταφύγια γυναικών. Με το Cafe Feminino, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο καφέ και να γνωρίζετε ότι τα χρήματά σας υποστηρίζουν υπέροχα πράγματα!

Διαβάστε περισσότερα
μη κερδοσκοπική εταιρεία SGS – Save a Greek stray

Μία εκ των ιδρυτικών μελών της «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε αγορά βραχιολιού φιλίας περιορισμένης έκδοσης, από την εταιρεία «Griamond», ενισχύοντας την φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «SGS – Save a Greek stray» η οποία λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο για τα ζώα.

Διαβάστε περισσότερα
μη κερδοσκοπική εταιρεία SGS – Save a Greek stray

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να στηρίξει για ακόμα μία φορά την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε αγοράζοντας λαχνούς στη λαχειοφόρο Summer Lottery 2021, όπου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα
 Σωματείο «ΕΛΙΖΑ»,

Η «Τέχνη της Ζωής» στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε στέκεται στο πλευρό του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ», υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει, προβαίνοντας σε αγορά λαχνών με σύνθημα «Κάθε Λαχνός Μετράει», για να εξασφαλιστεί στα παιδιά η παιδική ηλικία που τους αξίζει!

Διαβάστε περισσότερα
Ατoμα με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» στην εκτενή προσπάθεια που πραγματοποιεί να ενισχυθεί το Σωματείο μέσω του κύκλου των διαδικτυακών σεμιναρίων που οργανώνονται και καλύπτουν πολλούς τομείς της ζωής. Δύο εκ των ιδρυτικών μελών της «Τέχνης της Ζωής» συμμετείχαν την Τρίτη 8 Ιουνίου και ώρα 18:00, στο διαδικτυακό «Virtual Beauty Make Up Masterclass με τη MAC».

Διαβάστε περισσότερα
1ο Ποδηλατικό Γύρο – Virtual Edition

Η ομάδα της «Τέχνης Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε στον «1ο Ποδηλατικό Γύρο – Virtual Edition», στις 6 Ιουνίου 2021, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Αθηνών «ΚΕΦΙ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Φαίη και η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτριες της "Τέχνης της Ζωής", φορώντας παραδοσιακές στολές συμμετείχαν στην φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βορρέ, για το μοναδικό λεύκωμα «Επανάσταση 1821 Δεύτερη Φάση» που δημιουργεί ο γνωστός φωτογράφος Νίκος [Λάκης] Γιακουμής. Οι παραδοσιακές στολές ήταν από το εργαστήριο και την συλλογή του Νίκου Πλακίδα.

Διαβάστε περισσότερα
Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού», μιας αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπου στηρίζει τα σχολεία στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα, πραγματοποίησε αγορά παιχνιδιών γνώσεων.

Διαβάστε περισσότερα
«Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριο

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του «Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», στηρίζοντας έμπρακτα το κοινωνικό έργο που προσφέρει στις πολύτεκνες οικογένειες, δωρίζοντας ένα πολυμηχάνημα Epson EcoTank L3110, για να χρησιμοποιηθεί στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

«Η Τέχνη της Ζωής» ενισχύοντας για ακόμα μία φορά την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε μέσα από τα ιδρυτικά της μέλη, στο διαδικτυακό workshop που διοργάνωσε το MDA Ελλάς με προσκεκλημένο τον Άλκη Downward, με τίτλο: ‘’Healing Herbs for Health and Happiness’’, το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 15:00.

Διαβάστε περισσότερα
ΜΑΝΑ

Φέτος, το Σπίτι του ‘’ΜΑΝΑ’’ γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς σε συνεργασία με το ανθοπωλείο «Pavlos The Flower Workshop», δημιούργησαν μια ανθοσύνθεση για να τιμήσουν τις γυναίκες και να ενισχύσουν το έργο του «Μάνα».

«Η Τέχνη της Ζωής» στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε στέκεται στο πλευρό του «ΜΑΝΑ - Μαζί για τη Ζωή» υποστηρίζοντας έμπρακτα το κοινωνικό έργο που προσφέρει .

Διαβάστε περισσότερα
Κιβωτός του Κόσμου

Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του. 

«Η Τέχνη της Ζωής» στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε στέκεται στο πλευρό του «Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει, κάνοντας δωρεά στο πρόγραμμα «Walk for Wishes 2021» 2.500.000 βήματα.25 ευχές. 25 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
Κιβωτός του Κόσμου

«Η Τέχνη της Ζωής» ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε μέσα από τα ιδρυτικά της μέλη, στο σεμινάριο που διοργάνωσε το MDA Ελλάς μαζί με την Αγγελική Καραμηνά, καθηγήτρια του πιο μοναδικού τρόπου εκγύμνασης με την ονομασία GYROTONIC® GYROKINESIS® , με τίτλο: "The Art of Movement and beyond" by Angeliki Karamina το Σάββατο 3 Απριλίου και ώρα 18.00.

Διαβάστε περισσότερα
Κιβωτός του Κόσμου

Η «Τέχνη της Ζωής» κατέθεσε χρηματικό ποσό στον οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» εις μνήμην του Τάκη Παπαδόπουλου, του ιδρυτή του διασημότερου και πιο ιστορικού φούρνου στο Κουκάκι «Τάκης» που έφυγε από την ζωή.

Διαβάστε περισσότερα
Διεθνή Εβδομάδα Διεθνούς Γυναίκας

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετέχει και υποστηρίζει την μεγάλη κινητοποίηση συμπαράστασης του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» στους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας που πλήττονται σοβαρά μετά τις εκτεταμένες καταστροφές των επανειλημμένων σεισμικών δονήσεων στην περιοχή της Ελασσόνας.

Για το σκοπό αυτό προσέφερε είδη σίτισης μακράς διάρκειας προς ενίσχυση της προσπάθειας του Ε.Ε.Σ. για παροχή σίτισης στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση.

Διαβάστε περισσότερα
Διεθνή Εβδομάδα Διεθνούς Γυναίκας

«Η Τέχνη της Ζωής» ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε μέσα από τα ιδρυτικά της μέλη, στο workshop που διοργάνωσε το MDA Ελλάς μαζί με την Αρετή Καφαντάρη, Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής , με τίτλο: ‘’Face Yoga’’, το Σάββατο 6 Μάρτιου και ώρα 18.00.

Διαβάστε περισσότερα
Διεθνή Εβδομάδα Διεθνούς Γυναίκας

Οι γυναίκες της «Τέχνης Της Ζωής», συμμετέχουν στην «Διεθνή Εβδομάδα Διεθνούς Γυναίκας», από 1 έως τις 14 Μαρτίου, μια πρωτοβουλία από την επιτροπή των γυναικών AIMS (Σύνδεσμος Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Απόστασης). Το μήνυμα από την AIMS είναι: «Ελάτε μαζί μας στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας και βγείτε και τρέξτε! 

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος

Η Φαίη Μπαρμπαλιά, μία εκ των τριών ιδρυτικών μελών της «Τέχνης της Ζωής», δείχνοντας την αλληλεγγύη και την δύναμη της προσφοράς σε ανθρώπους που πλήττονται από οικονομικές δυσκολίες, βρέθηκε στο πλευρό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την ονομασία «Δείπνο Αγάπης», το οποίο συνδράμει στους άστεγους συμπολίτες μας.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του «Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», στηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει στις πολύτεκνες οικογένειες, δωρίζοντας μια Web Camera για Live Streaming.

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

«Η Τέχνη της Ζωής» ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» και την ομάδα «Finish Liners», συμμετέχει ως ομάδα στη διοργάνωση του Virtual ​Run "Be Rare Finish Line Run powered by MDA".

Διαβάστε περισσότερα
Give it away

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει η εκστρατεία ‘’Give it away!’’ του «Playroom» & του «Bluecycle» πραγματοποίησε δωρεά χρησιμοποιημένων κατεστραμμένων πλαστικών παιχνιδιών.

Διαβάστε περισσότερα
Give it away

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» συνεισφέροντας στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του εκθεσιακού χώρου της βιβλιοθήκης με την δωρεά ενός μεταλλικού επαγγελματικού σταντ έκθεσης συλλεκτικών αντικειμένων και βιβλίων.

Διαβάστε περισσότερα
Νίνα Βλάχου έδωσε συνέντευξη την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Η γνωστή δημοσιογράφος και οικογενειακή φίλη των ιδρυτών της «Τέχνης της Ζωής» κυρία Νίνα Βλάχου έδωσε συνέντευξη την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στο κανάλι Bluesky και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα ‘’Στην Αρένα της Ζωής’’. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι έγραψε ένα ποίημα για να ενταχθεί στο βιβλίο ποιημάτων της «Τέχνης της Ζωής» με στόχο την ενημέρωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικος Συνδέσμος Κεφαλαλγίας

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, ως πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» και συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», παραχώρησε συνέντευξη στο ηλεκτρονικό περιοδικό «jenny.gr», στην ενότητα exclusive, με τίτλο «Πως είναι να ζεις με ημικρανία».

Διαβάστε περισσότερα
Ημικρανία και COVID19

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», ήταν συντονίστρια, της διαδικτυακής συζήτησης με θέμα «Ημικρανία και COVID19» που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου. Ως πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» είχε καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας κ. Δ.Δ. Μητσικώστα. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το European Migraine & Headache Alliance στα πλαίσια των συζητήσεων «Μigraine and COVID-19».

Διαβάστε περισσότερα
Όλοι Μαζί Μπορούμε

Η «Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά προς ενίσχυση των σκοπών του «Όλοι Μαζί Μπορούμε!» όπου στόχος τους είναι να καλύπτουν όλο το πεδίο της κοινωνικής προσφοράς, αγγίζοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως κοινωνική πρόνοια, υγεία, εκπαίδευση και περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα
Sparkle Together

Δύο εκ των ιδρυτών της «Τέχνης της Ζωής» συμμετείχαν έμπρακτα στην φιλανθρωπική ηλεκτρονική δημοπρασία «Sparkle Together» που διεξάχθηκε από τις 1-15 Δεκεμβρίου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του οίκου δημοπρασιών Christie’s της για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

«Η Τέχνη της Ζωής» για 4η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ».Oι ιδρυτές της «Τέχνης της Ζωής» ενίσχυσαν την Λαχειοφόρο αγορά που οργανώθηκε για το 2020, με σύνθημα ‘’SPREAD CHRISTMAS JOY’’.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

 Oι ιδρυτές της «Τέχνης της Ζωής» αγόρασαν λαχνούς προς ενίσχυση της Λαχειοφόρου Αγοράς 2020 που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμος

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετέχει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία του «Δεσμού», να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και προσέφερε είδη σίτισης μακράς διάρκειας που τα απέστειλε στον τόπο συγκέντρωσής των ειδών που υπέδειξε ο «Δεσμός».

Διαβάστε περισσότερα
Betty’s Bakery

Επιτέλους πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Και η «Τέχνη της ζωής» μέσα από την ανάγκη της για προσφορά, συμβάλει στην ιδέα του «Betty’s Bakery» όπου φέτος δημιούργησε το X-mas LOVE bread δίνοντας του φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τυλίγεται σε σχέδιο του ζωγράφου Γιάννη Χαδούλη και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτής της περιορισμένης παραγωγής θα δοθεί στην ένωση ‘’Μαζί για το Παιδί’’.

Διαβάστε περισσότερα
PinKtober

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Hard Rock Café Athens» που συμμετέχει στην καμπάνια «PinKtober» για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, συνέβαλλε μέσω της αγοράς μασκών προσώπου περιορισμένης έκδοσης.

Διαβάστε περισσότερα
Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» για 5η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το ετήσιο Bazaar που διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» προσφέροντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα
Η «Τέχνη Της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Άλμα Ζωής»,

Η «Τέχνη Της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Άλμα Ζωής», της Ελληνικής Ένωσης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, συνέβαλλε μέσω της αγοράς πολλαπλών BREAST CANCER AWARENESS BRACELET από την εταιρεία κοσμημάτων «Ethnasia jewelry». Το 10% των καθαρών πωλήσεων του BREAST CANCER AWARENESS BRACELET θα δοθεί στο «Άλμα Ζωής».

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικος Συνδέσμος Κεφαλαλγίας

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 5η χρονιά στον Greece Digital Race For The Cure στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2020, με σύνθημα ‘Έλα να κάνουμε μαζί το διαδίκτυο ροζ!’’, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικος Συνδέσμος Κεφαλαλγίας

«Η Τέχνης της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά για την ανανέωση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» προκειμένου να στηρίξει τους ασθενείς που πάσχουν από κεφαλαλγίες και ζητούν ενημέρωση και βοήθεια μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας «www.kefalalgiahellas.gr.»

Διαβάστε περισσότερα
συλλεκτικά μετάλλια «Προπομπός»

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να υποστηρίξει την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» για την επέτειο από τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της χώρας μας, προμηθεύτηκε τα επίσημα συλλεκτικά μετάλλια «Προπομπός», την διάθεση των οποίων έχει αναλάβει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΑ «ΣΚΥΤΑΛΗ»

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, προχώρησε για Τρίτη συνεχόμενη φορά σε δωρεά χρηματικού ποσού στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ».

Διαβάστε περισσότερα
«Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων

«Η Τέχνη της Ζωής» στέκεται για 5η συνεχόμενη φορά στο πλευρό του «Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», συνεισφέροντας οικονομικά με την αγορά λαχνών.

Διαβάστε περισσότερα
συμπαράστασή της στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής», εκφράζοντας την συμπαράστασή της στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» στην προσπάθεια ανακαίνισης των εγκαταστάσεών, προχώρησε στην δωρεά μίας τηλεόρασης συγκεκριμένων προδιαγραφών ώστε να καλύπτει τις ανάγκες για την διεξαγωγή του μαθήματος των εικαστικών.

Διαβάστε περισσότερα
Η «Τέχνη της Ζωής» προσέφερε τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η «Τέχνη της Ζωής» προσέφερε τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας το σύλλογο που προσφέρει παιδική προστασία από το 1995, δίνοντας ζωή στο όραμα του μικρού Αντρέα για να έχουν όλα τα παιδιά αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον και σεβασμό.

δωρεά ειδών ένδυσης και αξεσουάρ προς ενίσχυση του «Χατζηκυριάκειου»

Η «Τέχνη της Ζωής» προχώρησε σε δωρεά ειδών ένδυσης και αξεσουάρ προς ενίσχυση του «Χατζηκυριάκειου» ιδρύματος παιδικής προστασίας.

Διαβάστε περισσότερα
project elea

«Η Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει στις πολύτεκνες οικογένειες ο «Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», δώρισε 2 επαγγελματικά καρότσια μεταφοράς.

Διαβάστε περισσότερα
project elea

Η «Τέχνη της Ζωής» εκφράζοντας την συμπαράστασή της στους κατοίκους του Προσφυγικού Κέντρου στον Ελαιώνα σε συνεργασία με το «El Sistema Greece» συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους μαθητές και τις οικογένειές τους για μια δράση του «project elea».

Διαβάστε περισσότερα
Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

«Η Τέχνη της Ζωής» στην τόσο ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε στέκεται στο πλευρό του «Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει και συνεισφέροντας χρηματικό ποσό για το νέο πρόγραμμα Be a star – Make a star.

Διαβάστε περισσότερα

Η «Τέχνη της Ζωής» δείχνοντας πάντα ενδιαφέρον για την προβολή κάθε μορφής τέχνης και την προσπάθεια αισθητικής καλλιέργειας και παιδείας όλων μας, στηρίζει νέους καλλιτέχνες, βοηθώντας κάθε δημιουργική έκφραση.

Πνευματικού  Ιδρύματος Καψίλειον

«Η Τέχνη της Ζωής», πάντα στο πλευρό των παιδιών και του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον», προσέφερε παιδικά είδη και διάφορα παιχνίδια στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου για μια πιο όμορφη και δημιουργική νέα σχολική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα
χρηματική ενίσχυση μέσω του μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Άρτεμις»

Μία εκ των ιδρυτών της «Τέχνης της Ζωής», η Έλενα Μπαρμπαλιά, συμμετείχε σε ένα από τα σχετικά βιντεάκια για την προσπάθεια συγκέντρωσης χρηματικής ενίσχυσης μέσω του μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Άρτεμις», για την υποστήριξη στην μάχη ενάντια στον Covid-19.

Διαβάστε περισσότερα
Χρηματική δωρεά στο Γηροκομείο Αθηνών

« Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να σταθεί για άλλη μια φορά στο πλευρό της τρίτης ηλικίας και να βοηθήσει εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στο Γηροκομείο Αθηνών – «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών».

Διαβάστε περισσότερα

Η «Τέχνη της Ζωής» συμβάλλοντας εμπράκτως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, πραγματοποίησε εξόφληση οφειλών προς την ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα
ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ»,

Η "Τέχνη της Ζωής πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στο "New York Oncology Hematology Community Cancer Foundation" το οποίο πρωτοπορεί στην φροντίδα και παροχή υπηρεσιών σε ασθενείς με καρκίνο ή άλλα αιματολογικά νοσήματα σε έξι κέντρα εντός και εκτός Αμερικής. Αποτελείται από 32 παθολόγους, 350 ειδικούς ιατρούς για τον καρκίνο και διαχειρίζεται πάνω από 100.000 επισκέψεις καρκινοπαθών κάθε χρόνο. 

Διαβάστε περισσότερα
ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ»,

«Η Τέχνη της Ζωής» για άλλη μια φορά βρίσκεται στο πλευρό του «Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», συνεισφέροντας με την αγορά λαχνών του Συλλόγου, στην προσπάθεια συγκέντρωσης ποσού για την αγορά αμαξιδίων για παιδιά με αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα
ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ»,

Η «Τέχνη της Ζωής» προχώρησε σε δωρεά προς ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ», που προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα
βοηθώντας στο έργο και τους σκοπούς της «ΕΛΕΠΑΠ»

Την Τρίτη 26η Νοεμβρίου 2019, η Φαίη και η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτριες της "Τέχνης της Ζωής", συμμετείχαν στην Εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Μουσείο Μπενάκη με τίτλο "Φορεσιές με Πρόσωπα". 

Διαβάστε περισσότερα
βοηθώντας στο έργο και τους σκοπούς της «ΕΛΕΠΑΠ»

Η «Τέχνη της Ζωής» δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της στα παιδιά, βοηθώντας στο έργο και τους σκοπούς της «ΕΛΕΠΑΠ», ενός φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937.

Διαβάστε περισσότερα
ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ. ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ.

«Η Τέχνη της Ζωής» για 3η συνεχή χρονιά στηρίζει το «Μερόπειον Ίδρυμα» ενισχύοντάς την δράση του με διάφορα είδη αξεσουάρ, παιχνίδια και παιδικά βιβλία, είδη σπιτιού που θα διατεθούν στη φιλανθρωπική εορτοαγορά που θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα
ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», προσέφερε ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, υαλικά κτλ για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar.

Διαβάστε περισσότερα
ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον τομέα του αθλητισμού και ειδικότερα την ομάδα βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», ενίσχυσε την ομάδα με την αγορά καρτών Fun Club Volley Ball.

Διαβάστε περισσότερα

Η «Τέχνη της Ζωής» συνεισφέρει εμπράκτως στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους μακριά από την χώρα τους.

Διαβάστε περισσότερα
Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την ετήσια διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar που διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, από τις 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα
ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον νεανικό αθλητισμό, και ειδικότερα την ομάδα βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», δώρισε εξοπλισμό για τον νέο διαδραστικό χώρο συνεργασιών που απέκτησε πρόσφατα η ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα
Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών «La Prairie», στηρίζει έμπρακτα το έργο της «Τέχνης της Ζωής».

Το jenny.gr διοργάνωσε το πρώτο workshop αφιερωμένο στην γυναικεία ενδυνάμωση και την τόνωση της αυτοπεποίθησης, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 10:00-19:00 στο KTHMA AΡΙΣΤΗ.

Διαβάστε περισσότερα
Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών «La Prairie», στηρίζει έμπρακτα το έργο της «Τέχνης της Ζωής».

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 4η χρονιά στον 11ο Greece Race For The Cure την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με σύνθημα ‘’Συνεχίζουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού’’, σε συν-διοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.

Διαβάστε περισσότερα
Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών «La Prairie», στηρίζει έμπρακτα το έργο της «Τέχνης της Ζωής».

Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών «La Prairie», στηρίζει έμπρακτα το έργο της «Τέχνης της Ζωής».

Διαβάστε περισσότερα
Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχεύσεων  Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ»

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δωρεά χρηματικού ποσού στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ».

Διαβάστε περισσότερα
Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης για την Κεφαλαλγία

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ομιλήτρια ως πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» στην εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της «Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης για την Κεφαλαλγία».

Διαβάστε περισσότερα
θεραπεία των Ογκολογικών ασθενών στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου.

Η «Τέχνης της Ζωής» μέσω των εσόδων από την διάθεση του παιδικού βιβλίου «Ο Αγαπημένος Παππούς» της Φαίης Μπαρμπαλιά – Μάνεση, ολοκλήρωσε και παρέδωσε τον καινούριο ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό για τον θάλαμο νοσηλείας για τη θεραπεία των Ογκολογικών ασθενών στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου.

Διαβάστε περισσότερα
Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζει  τον αθλητισμό

Η «Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας να στηρίζει και τον αθλητισμό, προσέφερε οικονομική ενίσχυση στον αθλητικό ποδοσφαιρικό όμιλο Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας».

Διαβάστε περισσότερα
13ο European Headache Congress

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», ήταν ομιλήτρια στο 13ο European Headache Congress, ως πρόεδρος του “Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας”, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 με θέμα: «Η Ημικρανία δεν παίρνει ζωές αλλά ημέρες από την ζωή σας. Πάρτε τα Πίσω!».

Διαβάστε περισσότερα
bazaar

Η «Τέχνη της Ζωής» για άλλη μια φορά συμμετείχε ενεργά στο bazaar που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» σε φιλανθρωπικό γεύμα, την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα
«HOPEgenesis»

Η «Τέχνη της Ζωής» για τρίτη συνεχή χρονιά στηρίζει το έργο της «HOPEgenesis» και τις πολύτιμες προσπάθειες που κάνει για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα
«Marie Claire»

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Marie Claire» με τίτλο «Καθαρό Μυαλό».

Διαβάστε περισσότερα
endo march

Το Σάββατο 13 Απριλίου2019, στα πλαίσια του Endomarch Piraeus Night Run/Walk» , η ομάδα της «Τέχνη της Ζωής» έλαβε μέρος για 4η φορά στον περίπατο των 2,5 χιλιομέτρων.

Διαβάστε περισσότερα
meli kithiron

«Η Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας την συνεισφορά της στους παραγωγούς του θυμαρίσιου Κυθηραϊκού μελιού, αγόρασε ποσότητα από το φημισμένο προϊόν των Κυθήρων.

Διαβάστε περισσότερα
CREAID

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται πάντα στο πλευρό της «CREAID» και στο 4o project της “Haute Couture Collection”, προσφέρει vintage ρούχα για την δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την δημιουργία παιδικής χαράς στο Αττικό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα
 Εθνική τράπεζα Ελλάδος

«Η Τέχνη της Ζωής» διέθεσε δώρα κλήρωσης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους της Γενικής Διεύθυνσης Ακίνητης Περιουσίας του Ομίλου ΕΤΕ.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

«Η Τέχνης της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στον «Ελληνικό Σύνδεσμο Κεφαλαλγίας».

Διαβάστε περισσότερα
theofilos

Τα παιδιά μας ζωγραφίζουν το δώρο που θέλουνε!

Η «Τέχνη της Ζωής» πάντα στο πλευρό του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος» όπου στηρίζει τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, προσέφερε παιχνίδια ώστε να εκπληρώσει τις επιθυμίες κάποιων παιδιών, όπου ζωγράφισαν το δώρο που θέλουνε αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα
Deloitte

Η «Τέχνη της Ζωής» στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώθηκε από την διεθνή συμβουλευτική εταιρεία “Deloitte”.

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετείχε ενεργά μαζί με άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις και αντίστοιχους συλλόγους στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την διεθνή συμβουλευτική εταιρεία “Deloitte”, διαθέτοντας το βιβλίο «Ο Αγαπημένος Παππούς» καθώς και άλλα προϊόντα που απεικονίζουν την εικονογράφηση του βιβλίου όπως αδιάβροχα τσαντάκια, παιδικά κολάν κτλ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους κοινωφελείς σκοπούς που υποστηρίζει η «Τέχνη της Ζωής».

Διαβάστε περισσότερα
Horizon 2020-Euroneurotrophin

Σεμινάριο κλινικών μελετών "Horizon 2020-Euroneurotrophin"

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», ήταν μία από τους ομιλητές στο σεμινάριο κλινικών μελετών ‘’Horizon 2020-Euroneurotrophin’’orizonHΗ που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Εθνικών Ερευνών, εκπροσωπώντας τον «Ελληνικό Σύνδεσμο Κεφαλαλγίας».

Διαβάστε περισσότερα
κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» για πρώτη φορά συμμετείχε ενεργά στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ».

Η «Τέχνη της Ζωής» για πρώτη φορά συμμετείχε ενεργά στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2018 στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας διαθέτοντας προς πώληση το παιδικό βιβλίο «Ο Αγαπημένος Παππούς» και άλλα είδη στα οποία απεικονίζεται η εικονογράφηση του βιβλίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κ.Ε.Α. «Χαρά» όπου προσφέρει στέγη και εξειδικευμένη φροντίδα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Φίλων Παιδιών ΕΛΠΙΔΑ

«Η Τέχνη της Ζωής» στέκεται στο πλευρό του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

«Η Τέχνη της Ζωής» στέκεται στο πλευρό του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» δωρίζοντας πολλαπλά τεύχη του παιδικού βιβλίου «Ο Αγαπημένος Παππούς» για την ενίσχυση του Χριστουγεννιάτικου bazaar που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι στις 4 & 5 Δεκεμβρίου, με κεντρικό σύνθημα “Share the Love”.

Διαβάστε περισσότερα
anthropini-antrhwpoi-2018

Η «Τέχνη της Ζωής» για 3η συνεχή φορά ενίσχυσε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar [24 & 25 Νοεμβρίου 2018 στο Blue Bell – Ψυχικό] του φιλανθρωπικού σωματείου «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» προσφέροντας διάφορα βρεφικά είδη, παιδικά παιχνίδια & είδη σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα
nosilia-2018

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, ενίσχυσε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργανώνει η μη κυβερνητική οργάνωση «Νοσηλεία».

Διαβάστε περισσότερα
marathon-2018

Η Φαίη Μπαρμπαλιά, ως εκπρόσωπος της «Τέχνης Της Ζωής», έλαβε μέρος στην διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, μαζί με την ομάδα του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘’ΜΑΝΑ’’.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

«Η Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στον «Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο «Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν» στην κοινωνία μας, δώρισε 1 σύστημα παρακολούθησης με 4 κάμερες, για την ασφάλεια του χώρου της βιβλιοθήκης όπου θα φιλοξενούνται παιδάκια.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζει το Χριστουγεννιάτικου Bazaar της «ΕΛΕΠΑΠ».

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, προχώρησε σε δωρεά ρουχισμού και αξεσουάρ προς ενίσχυση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της «ΕΛΕΠΑΠ», ενός φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937.

Διαβάστε περισσότερα
Άρτεμις Κορυδαλλού

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζει τον αθλητισμό και με έμπρακτο τρόπο.

Η «Τέχνη της Ζωής» προσέφερε είδη ρουχισμού και αξεσουάρ θέλοντας να στηρίξει για άλλη μια φορά την ετήσια διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar που διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2018 στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Διαβάστε περισσότερα
Κέντρο Ειδικών Ατόμων ΧΑΡΑ

Κέντρο Ειδικών Ατόμων "ΧΑΡΑ"

Η «Τέχνη της Ζωής» προσέφερε είδη ρουχισμού και αξεσουάρ θέλοντας να στηρίξει για άλλη μια φορά την ετήσια διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar που διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2018 στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Διαβάστε περισσότερα
Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Τα παιδιά μας χρειάζονται Εθελοντικός οργανισμός Θεόφιλος

Η «Τέχνη της Ζωής» που στέκεται στο πλευρό του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος» όπου στηρίζει τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, προσέφερε για την ετήσια καθιερωμένη γιορτή του για τα 14 χρόνια προσφοράς και αγάπης, μια ηλεκτρική συσκευή και ένα σετ οικιακών ειδών για την κλήρωση που θα γίνει για τις πολύτεκνες οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα
Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

«Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει έμπρακτα την αισθητική ολοκλήρωση του «Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Πολύδροσου», προσέφερε χρηματικό ποσό για την δημιουργία ψηφιδωτού Αγιογραφίας με θέμα τον "Προφήτη Ηλία", εις μνήμην του Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά, ο οποίος ήταν και μέγας ευεργέτης του Ναού.

Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

Η Δύναμη της Προσφοράς

Η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα «www.dinamiprosforas.gr» με εκδότρια την κα Έμη Λιβανίου, είναι το πρώτο δημοσιογραφικό site στη χώρα μας για τα νέα της προσφοράς και της αλληλεγγύης αλλά και το πρώτο web portal που φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα και ενώνει τους κατάλληλους ανθρώπους μεταξύ τους με την ευχή ’’Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι προσφέροντας λοιπόν!’’.

Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

10ο Greece Race for the Cure μια οργάνωση του Άλμα Ζωής

Έπειτα από την αναβολή λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η νέα ημερομηνία διεξαγωγής για το 10ο Greece Race for the Cure είναι: ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με τα ίδια δεδομένα, με μόνη διαφορά την ημερομηνία διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα
Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

MDA - Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» για άλλη μια φορά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Bazaar που οργανώνει το Σωματείο, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο President.

Διαβάστε περισσότερα
Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας

Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρυτής της «Τέχνης της Ζωής», ορίστηκε πρόεδρος στον «Ελληνικό Σύνδεσμο Κεφαλαλγίας» και ήταν ομιλήτρια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παγκόσμια ημέρα Κεφαλαλγίας, στις 12 Σεπτεμβρίου, στην Παλαιά Βουλή με θέμα «Ημέρα αφύπνισης για την ημικρανία».

Διαβάστε περισσότερα
οργάνωση του Άλμα Ζωής

10ο Greece Race For The Cure μια οργάνωση του Άλμα Ζωής

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά στον 10ο Greece Race For The Cure την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen. 10 χρόνια, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, είναι το φετινό σύνθημα για έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πια. Εκτός από τη συμβολική σημασία της διοργάνωσης, το Greece Race for the Cure® έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, εφόσον τα καθαρά του έσοδα χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Διαβάστε περισσότερα
Εθελοντικός οργανισμός Θεόφιλος

Τα παιδιά μας χρειάζονται» Εθελοντικός οργανισμός Θεόφιλος

Η «Τέχνη της Ζωής» ενίσχυσε για ακόμα μία φορά το έργο του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος» όπου στηρίζει τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας σχολικά είδη για τα παιδιά προκειμένου να ξεκινήσουν την νέα σχολική χρονιά με όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Διαβάστε περισσότερα
freddie for a day

Freddie for a day

Η «Τέχνη της Ζωής» συνεχίζει να ενισχύει το έργο του ιδρύματος «Hard Rock Heals Foundation» αγοράζοντας αναμνηστικό Freddie Mercury μουστάκι. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Mercury Phoenix Trust γιορτάζοντας τα 72α γενέθλια του Freddie Mercury και συμβάλλοντας στις δράσεις για την καταπολέμηση του AIDS.

Διαβάστε περισσότερα
Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Η «Τέχνη της Ζωής» εκφράζοντας την συμπαράσταση της στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την φωτιά στην Ανατολική Αττική και κυρίως στο Μάτι και στον Ν. Βουτζά, προέβη σε προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης [νερό, χυμούς, ξηρά τροφή, γάζες, φάρμακα κτλ] τα οποία θα διατεθούν στους πληγέντες μέσω της εταιρείας «Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.» με την συνεργασία του με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού

Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας την ετήσια προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων των Μαθητών και Μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού προσέφερε δώρα για την λαχειοφόρο αγορά για να τιμήσει τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του σχολείο, ώστε να ενισχύσει τις ενέργειες και τις δράσεις του Συλλόγου για την διαρκή εξέλιξη της σχολικής κοινότητας.

Διαβάστε περισσότερα
vrana

Η «Τέχνη της Ζωής» καταθέτοντας ένα σεβαστό ποσό στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με σκοπό να συγκεντρωθεί ποσό για την αποκατάσταση της υγείας της διεθνούς φήμης κωμικού, Κατερίνας Βρανά, η οποία δοκιμάζεται από τον Απρίλιο του 2017.

Διαβάστε περισσότερα
limnos radio

Πράξη ανθρωπιάς για τους καρκινοπαθείς της Λήμνου από τη Φαίη Μπαρμπαλιά

Παρουσιάσθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το βιβλίο της Φαίρης Μπαρμπάλια - Μάνεση «Ο αγαπημένος παππούς», σε εικονογράφηση του Κλεμεντίνη Βασιλοπούλου-Ταλούμι.

Διαβάστε περισσότερα
Νοσοκομείο της νήσου Λήμνου.

Νοσοκομείο της νήσου Λήμνου.

Στις 30 Μαΐου 2018 παρουσιάσθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το βιβλίο της Φαίης Μπαρμπαλιά-Μάνεση «Ο αγαπημένος παππούς» από τις εκδόσεις Φερενίκη.

Διαβάστε περισσότερα
Worldwide Endomarch Greece

Worldwide Endomarch Greece

Η ομάδα «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» για τρίτη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στον περίπατο των 2,5 χιλιομέτρων στους δρόμους του Πειραιά το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στα πλαίσια του Endomarch Piraeus Night Run / March, η οποία αποτελεί μία οργάνωση του κινήματος Worldwide Endomarch Greece κατά της Ενδομητρίωσης.

Διαβάστε περισσότερα
ILIAS LALAOUNIS JEWELRY MUSEUM

ILIAS LALAOUNIS JEWELRY MUSEUM

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη», του μοναδικού μουσείου κοσμήματος στην Ελλάδα, καθώς και των πολιτιστικών προγραμμάτων που οργανώνει, προχώρησε σε χρηματική δωρεά.

Ο Άλλος Άνθρωπος

Ο Άλλος Άνθρωπος

«Η Τέχνη της Ζωής», στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη για την καθημερινή τους επιβίωση. Πραγματοποίησε αγορά τροφίμων και ειδών καθαρισμού για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπου είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα
The Home Project

The Home Project

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά, προχώρησε σε δωρεά ειδών υγιεινής προς ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «The Home Project», που ασχολείται με την στέγαση και υποστήριξη των ασυνόδευτων παιδιών από την Συρία, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρότατα βιολογικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετέχει εμπράκτως στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους, δωρίζοντας ρουχισμό και άλλα είδη προκειμένου αυτές οι οικογένειες να ανακουφιστούν από τις καθημερινές δυσκολίες τους

Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

«Η Τέχνη της Ζωής» στέκεται στο πλευρό του «Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», συνεισφέροντας με την αγορά λαχνών και της εφημερίδας του Συλλόγου στην προσπάθεια συγκέντρωσης ποσού για την αγορά αμαξιδίου για ένα κοριτσάκι με αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα
HOPEgenesis

HOPEgenesis

Η «Τέχνη της Ζωής» για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει το έργο της «HOPEgenesis» και τις πολύτιμες προσπάθειες που κάνει για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας της χώρας μας.

Διαβάστε περισσότερα

Η «Τέχνη της Ζωής» προσπαθώντας να βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και καθημερινώς αγωνίζονται, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά σε οικογένεια που ανατρέφει ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες και δυσκολεύεται να βρει πραγματική στήριξη από την πολιτεία.

Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Ο «Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου» συμπληρώνοντας τρία χρόνια λειτουργίας του συσσιτίου που προσφέρει στις άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της ενορίας του, πραγματοποίησε εκδήλωση στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στην μεγάλη αίθουσα της εκκλησίας. Το φαγητό ήταν προσφορά από την «Τέχνη της Ζωής» που συνεχίζει σταθερά την ενίσχυση στο φιλανθρωπικό έργο του Ναού.

Διαβάστε περισσότερα
Σ.Π.Α.Α.Ν

Σ.Π.Α.Α.Ν

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο «Σύλλογος Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν» στην κοινωνία μας, δώρισε 2 μοναστηριακού τύπου ξύλινα τραπέζια και 2 παγκάκια που θα χρησιμοποιούνται για την μελέτη των παιδιών καθώς και για εκδηλώσεις στον νέο χώρο τους.

Lifeline Hellas

Lifeline Hellas

«Η Τέχνη της Ζωής», συνεχίζοντας τις προσπάθειές της για την ενίσχυση των ιδρυμάτων με ανθρωπιστικό έργο στην χώρα μας, πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στον οργανισμό που ίδρυσε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, ‘’Lifeline Hellas’’, στα πλαίσια της συγκέντρωσης πόρων για την επέκταση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου.

Διαβάστε περισσότερα
Eταιρεία «ΕΛΙΖΑ»

Eταιρεία «ΕΛΙΖΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία των παιδιών, προχώρησε σε δωρεά προς ενίσχυση της εταιρείας «ΕΛΙΖΑ», μιας Ελληνικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης  που ασχολείται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση  με ιδιαίτερη έμφαση στην προσχολική ηλικία προκειμένου όλα τα παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Φιλοζωική Eταιρεία «SGS – Save a Greek stray»

Φιλοζωική Eταιρεία «SGS – Save a Greek stray»

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας για ακόμα μία φορά την προσπάθεια περίθαλψης των αδέσποτων ζώων και την μετέπειτα υιοθεσία τους από οικογένειες, προχώρησε σε νέα δωρεά, ενισχύοντας την φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «SGS – Save a Greek stray» η οποία ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο για τα ζώα αυτά.

Ομάδα Βόλεϊ «Άρτεμις Κορυδαλλού»

Ομάδα Βόλεϊ «Άρτεμις Κορυδαλλού»

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζει και τα αδέσποτα σκυλιά!!!! Θέλοντας να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια που κάνει η ομάδα βόλεϊ «Άρτεμις Κορυδαλλού» για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων σκυλιών, προέβη στην αγορά των πολύ πρωτότυπων t-shirts που ετοίμασε η ομάδα με logo “Life is better with a dog” προκειμένου να διατεθούν τα έσοδα για αυτόν τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος»

Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να γεμίσει χαμόγελα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζει ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος», προσέφερε ένα τραμπολίνο και το ρομπότ ‘’Αιμίλιο’’ τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων εκπληρώνοντας τις ευχές των παιδιών που είχαν ζωγραφίσει τα δώρα που ήθελαν.

Διαβάστε περισσότερα
Πνευματικό Ίδρυμα «Καψίλειον»

Πνευματικό Ίδρυμα «Καψίλειον»

«Η Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας να βρίσκεται στο πλευρό του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον», προσέφερε ένα τραμπολίνο στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου μοιράζοντας παιδικά χαμόγελα.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Ελπίδα

Συμπαράσταση στους κατοίκους της Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας την συμπαράστασή της στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες προσέφερε λευκά είδη σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ελπίδα», όπου μέλη του επισκέφτηκαν και την συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» εκφράζοντας την συμπαράστασή της στις εκτενείς καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική και κυρίως στο Δήμο Μάνδρας, προέβη σε προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης [νερό, χυμούς, ξηρά τροφή κτλ] τα οποία θα διατεθούν στους πληγέντες.

Διαβάστε περισσότερα
Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας

Ποδοσφαιρικός Όμιλος «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας»

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζει και τον αθλητισμό! Προσέφερε οικονομική ενίσχυση στον αθλητικό ποδοσφαιρικό όμιλο Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας» που ιδρύθηκε το 1937.

Διαβάστε περισσότερα
Ανθρώπινοι Άνθρωποι

Ανθρώπινοι Άνθρωποι

Η «Τέχνη της Ζωής» για 2η φορά ενίσχυσε το Χριστουγεννιάτικο Βazaar [18 & 19 Νοεμβρίου 2017 στο Blue Bell – Ψυχικό] του φιλανθρωπικού σωματείου «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» προσφέροντας διάφορα είδη αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει τον «Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων», προσέφερε χρηματικό ποσό με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών του σωματείου, καθώς και για κάλυψη αναγκών σε αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη.

Διαβάστε περισσότερα
Μake-A-Wish

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει το «Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)», δώρισε ρουχισμό και διάφορα άλλα είδη για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar όπου διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή.

Διαβάστε περισσότερα
Green Patmos

Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει για άλλη μια φορά το έργο του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος», προσέφερε ρουχισμό, παιχνίδια και διάφορα άλλα είδη για τα παιδιά των άπορων πολύτεκνων οικογενειών.

Green Patmos

Green Patmos

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει η εκστρατεία του «Green Patmos» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά ώστε να προχωρήσει η ανάπλαση του μονοπατιού στο αλσύλλιο όπου είχε δημιουργηθεί με δενδροφυτεύσεις μεταξύ Χώρας και Σκάλας Πάτμου.

Διαβάστε περισσότερα
xara

Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» προσέφερε είδη ρουχισμού και αξεσουάρ θέλοντας να στηρίξει την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar που διοργανώνεται από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Διαβάστε περισσότερα
theofilos

Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Θεόφιλος»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος» όπου στηρίζει τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, προσέφερε διάφορα σχολικά είδη για τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα
skytali

Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς - Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ»

Η «Τέχνη της Ζωής» ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, προχώρησε σε δωρεά χρηματικού ποσού στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ», ενισχύοντας το έργο του και δηλώνοντας την στήριξη του στην προσπάθεια για την μετάδοση της ιδέας της προσφοράς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων, όπου αποτελεί υπόθεση όλης της κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα
mda hellas

Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει για άλλη μια φορά το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δώρισε είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Bazaar που οργανώνει το Σωματείο, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο President.

Διαβάστε περισσότερα
Τρέξε - Γιόρτασε – Στήριξε

«Τρέξε - Γιόρτασε – Στήριξε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μια οργάνωση του Άλμα Ζωής.

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά θα συμμετάσχει για άλλη μια χρονιά στον 9ο Greece Race For The Cure την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 «Τρέξε-Γιόρτασε – Στήριξε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, μια οργάνωση του Άλμα Ζωής. Με σύνθημα «Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα
hard rock heals bracelet

Hard rock heals bracelet

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του Ιδρύματος «Hard Rock Heals Foundation» που στοχεύει στην βελτίωση των ζωών μέσω της δύναμης της μουσικής συνέβαλλε μέσω της αγοράς των «Hard Rock Heals Bracelets».

Διαβάστε περισσότερα
δωρεα στο παζαρι της πυρνα

Η «Τέχνης της Ζωής» προσέφερε ρούχα και αξεσουάρ στο Bazaar που οργανώνει η «ΠΥΡΝΑ» την 1η Οκτωβρίου 2017.

Η «Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο της «ΠΥΡΝΑ» που στοχεύει στη δια βίου μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη, προσέφερε ρούχα και αξεσουάρ θέλοντας να ενισχύσει το bazaar που οργανώνεται για την 1η Οκτωβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα
dorea sto kentro ygeias limnou

Η «Τέχνης της Ζωής» δώρισε στο Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου έναν υπολογιστή υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων.

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε νέα δωρεά στο Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Λήμνου και συγκεκριμένα ενός υπολογιστή υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετος κεντρικός server του Νοσοκομείου προκειμένου να υποστηρίξει δύο εσωτερικές λειτουργίες του. Η δωρεά πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνεννόηση και πολύτιμη βοήθεια εκ μέρους του εκπροσώπου του Νοσοκομείου, κ. Θεόδωρου Μονοκρούσου.

Διαβάστε περισσότερα
dorea kentro ygeias limnou

Η "Τέχνη της Ζωής" δώρισε στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Λήμνου ένα μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων.

Η "Τέχνη της Ζωής" ευαισθητοποιημένη στα θέματα υγείας και λόγω της αγάπης του Ηλία Μπαρμπαλιά για το νησί της Λήμνου δώρισε στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Λήμνου ένα μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων προς χρήση κατά την διάρκεια των επεμβάσεων στα χειρουργεία [μοντέλο Vista 120 του εργοστασίου Drager]. Η "Τέχνη της Ζωής" ευχαριστεί θερμά τον κ. Θεόδωρο Μονοκρούσο για την πολύτιμη βοήθειά του στον συντονισμό της συγκεκριμένης δωρεάς.

Διαβάστε περισσότερα
νυχτερινος περιπατος πειραιας endomarch

Η ομάδα «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» θα συμμετάσχει στον περίπατο στους δρόμους του Πειραιά το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του Endomarch Piraeus Night Run / March.

Η ομάδα «Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» θα συμμετάσχει στον περίπατο στους δρόμους του Πειραιά το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του Endomarch Piraeus Night Run / March, η οποία αποτελεί μία οργάνωση του κινήματος Worldwide Endomarch Greece κατά της Ενδομητρίωσης.

desmos greece works barbalias

Η «Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε δωρεά στην εκστρατεία του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» ‘’GREECE WORKS’’.

Η «Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε δωρεά στην εκστρατεία του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» ‘’GREECE WORKS’’ με σκοπό την δημιουργία θέσεων εργασίας για άνεργους νέους πολλαπλασιάζοντας τον ανθρωπιστικό και κοινωνικό αντίκτυπο κοινωφελών φορέων στην Ελλάδα.

creaid

Η «Τέχνη της ζωής» στηρίζει την «CREAID» για το project της “Designer Jewelry”, προσφέροντας χρηματικό ποσό στην δημοπρασία των κοσμημάτων.

Η οικογένεια της Μαρίας Μπαρμπαλιά και η «Τέχνη της Ζωής» στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό της «CREAID» για το project της “Designer Jewelry”, προσφέροντας χρηματικό ποσό στην δημοπρασία των κοσμημάτων, με την αγορά ενός κοσμήματος.

Διαβάστε περισσότερα
columbia alumni association

H “Τέχνη της Ζωής” πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στο “Columbia Alumni Club of Greece”.

H “Τέχνη της Ζωής” πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στο “Columbia Alumni Club of Greece”, καθώς η Έλενα Μπαρμπαλιά είναι και απόφοιτος του συγκεκριμένου πανεπιστημίου, στηρίζοντας την ετήσια προσπάθεια του να προσφέρει σε κοινωφελείς υπηρεσίες μέσα από τον εθελοντισμό και τις δωρεές των μελών του.
Αυτή την χρονιά αποφασίστηκε να βοηθήσουν με κάθε τρόπο το στρατόπεδο προσφύγων της Ριτσώνας όπου φιλοξενεί 712 πρόσφυγες από τη Συρία, 287 εκ των οποίων είναι παιδιά σε συνεργασία με μια από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στο στρατόπεδο, Echo100plus.

mda hellas

«Η Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στο Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στο Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» θέλοντας να ενισχύσει το πολύτιμο έργο του στην κάλυψη των αναγκών των ασθενών με Νευρομυϊκές Παθήσεις και των οικογενειών τους.

Hard Rock Heals Foundation

Η «Τέχνη της ζωής» στηρίζει το ίδρυμα Hard Rock Heals Foundation.

Η «Τέχνη της ζωής» στηρίζει έμπρακτα το ίδρυμα Hard Rock Heals Foundation που σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Pitbull λανσάρουν ένα νέο t-shirt για να υποστηρίξουν το ίδρυμα SLAM, το οποίο προσφέρει μαθησιακές ευκαιρίες σε παιδιά από όλον τον κόσμο δημιουργώντας τις ακαδημίες SLAM που προετοιμάζουν τους μαθητές για τα πανεπιστήμια και για αθλητικές καριέρες.

Διαβάστε περισσότερα
θυμαρισιο μελι Κυθηρων

«Η Τέχνη της Ζωής» στηρίζει τους παραγωγούς του θυμαρίσιου Κυθηραϊκού μελιού.

«Η Τέχνη της Ζωής» μέσα από την συνεχόμενη συνεισφορά της θέλησε να στηρίξει τους παραγωγούς του θυμαρίσιου Κυθηραϊκού μελιού, το οποίο αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο και φημισμένο προϊόν των Κυθήρων.

Διαβάστε περισσότερα
γηροκομειο αθηνων ελεημων

«Η Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε δωρεά στο Γηροκομείο Αθηνών – «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών».

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να σταθεί και στο πλευρό της τρίτης ηλικίας, πραγματοποίησε δωρεά σε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στο Γηροκομείο Αθηνών – «Ελεήμων Εταιρεία Αθηνών».

Διαβάστε περισσότερα
συλλογος πλατιανεων ολυμπιας αιπυ

«Η Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε δωρεά στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πλατιανέων Ολυμπίας - ΤΟ ΑΙΠΥ».

«Η Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε δωρεά προσφέροντας δώρα για την ενίσχυση της εκδήλωσης του ετησίου χορού και λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2017 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πλατιανέων Ολυμπίας - ΤΟ ΑΙΠΥ».

Διαβάστε περισσότερα
η δυναμη της προσφορας

«Η Τέχνη της Ζωής» στηρίζει με χορηγία το λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς».

«Η Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας το λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», με εκδότρια την Έμη Λιβανίου, πραγματοποίησε χορηγία για την υλοποίηση της έκδοσης του επόμενου λευκώματος το οποίο διανέμεται δωρεάν με σκοπό την προβολή των σπουδαιότερων φιλάνθρωπων της Ελλάδας, των ιδρυμάτων με το σημαντικότερο κοινωφελές έργο, καθώς και των εταιρειών με την μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα
hopegenesis

«Η Τέχνη της Ζωής» πραγματοποίησε χρηματική δωρεά στην «HOPEgenesis»

Η «Τέχνη της Ζωής» έχοντας πληροφορηθεί για το πρόγραμμα της «HOPEgenesis» και τις πολύτιμες προσπάθειες που κάνει για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας της χώρας μας με απώτερο στόχο της να συμβάλει στη σταδιακή αύξηση του πληθυσμού της Ελλάδας, προχώρησε σε χρηματική δωρεά για να στηρίξει το έργο της.

Διαβάστε περισσότερα
πνευματικο ιδρυμα καψιλειον

«Η Τέχνη της Ζωής» προσφέρει παιχνίδια και ρούχα στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας για άλλη μία φορά τη σημαντική προσπάθεια του «Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον», προσέφερε παιχνίδια και ρούχα στους μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου για την γιορτή που θα διοργανώσουν ώστε να μοιράσει χαρά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαβάστε περισσότερα
μαζι για το παιδι

Η ‘’Τέχνη της Ζωής’’ προσφέρει στο πρόγραμμα ’’Photography Fundraising Project’’

Η ‘’Τέχνη της Ζωής’’ ευαισθητοποιήθηκε για άλλη μια φορά προσφέροντας δωρεά στο πρόγραμμα ’’Photography Fundraising Project’’ υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος ‘’Μαζί για το Παιδί’’.

μεροπειο ιδρυμα

ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ. ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ.

Για άλλη μια φορά «Η Τέχνη της Ζωής» στέκεται στο πλευρό του «Μεροπείου Ιδρύματος» ενισχύοντας με είδη ρουχισμού την φιλανθρωπική εορτοαγορά του που θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Μεροπείου.

ανθρωπινοι ανθρωποι χριστουγεννιατικο bazaar

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει είδη ρουχισμού και αξεσουάρ στο φιλανθρωπικό σωματείο «Ανθρώπινοι Άνθρωποι»

Η «Τέχνη της Ζωής» συνεχίζοντας να ενισχύει το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», δώρισε είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Bazaar που θα οργανώσει το Σωματείο για να συγκεντρώσει πόρους για την στέγαση, φροντίδα και στήριξη των άστεγων συνανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα
αγιος αθανασιος πολυδροσο

«Η Τέχνη της Ζωής» προσφέρει το φαγητό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου

Ο «Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου» συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας του συσσιτίου που προσφέρει στις άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της ενορίας του.

Διαβάστε περισσότερα
greece race for the cure

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» της Φαίης Μπαρμπαλιά συμμετείχε στον 8ο Αγώνα «Susan G. Komen Greece Race for the Cure»

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» της Φαίης Μπαρμπαλιά συμμετείχε στον 8ο Greece Race For The Cure την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, μια οργάνωση του ‘’Άλμα Ζωής’’ για τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Διαβάστε περισσότερα
Κεντρο ειδικων ατομων ΧΑΡΑ

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» προσέφερε στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ» διάφορα είδη θέλοντας να στηρίξει την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar που θα γίνει στις 2-4 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

προγραμμα διατροφη

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στον Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο του Πνευματικού Ιδρύματος Καψίλειον

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να υποστηρίξει την προσπάθεια που κάνει το Πνευματικό Ίδρυμα Καψίλειον που έχει ιδρύσει ένα Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο επί της οδού Σάμου 19 & Πηγάσου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου προσέφερε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών προκειμένου να έχουν την ευκαιρία οι μικροί μαθητές και μαθήτριες να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Διαβάστε περισσότερα
δράση HIS 'n HERS

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής» και «K.E.Φ.Ι.» μέσω της προσπάθειας της Hard Rock με τη δράση "HIS & HERS"

Η Hard Rock υποστηρίζει το έργο των Συλλόγων "'Άλμα Ζωής" & "Κ.Ε.Φ.Ι." με τη δράση "HIS/HERS" και η "Τέχνη της Ζωής" αγοράζοντας μεγάλο αριθμό ροζ και μπλε βραχιολιών συμβάλλει και αυτή με την σειρά της στην υποστήριξη του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού και στον αγώνα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών.

προγραμμα διατροφη

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει στο Πρόγραμμα «Διατροφή»

Η «Τέχνη της Ζωής» έχοντας πληροφορηθεί για το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής ΔΙΑΤΡΟΦΗ και τις πολύτιμες προσπάθειες που κάνει για την καταπολέμηση της πείνας και της επισιτιστικής ανασφάλειας στα δημόσια σχολεία της χώρας μας καθώς και την προώθηση της υγιεινής διατροφής, προχώρησε σε χρηματική δωρεά προσφέροντας 625 παιδικά γεύματα σε μαθητές που αποτελούνται από σάντουιτς, φρέσκο φρούτο και γάλα ή γιαούρτι με μέλι.

Διαβάστε περισσότερα
δεσμός”

Το όραμα του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», δεν άφησε ασυγκίνητη την «Τέχνη της Ζωής»

Η ανθρωπιστική κρίση μόνο με υπεύθυνη και αποτελεσματική ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να αντιμετωπιστεί, πρεσβεύει ο «Δεσμός». Η «Τέχνη της Ζωής», λοιπόν, ενστερνίζοντας αυτή την άποψη, δώρισε 70 τσάντες στον «Δεσμό» με σκοπό να συνεισφέρει στο έργο του.

Διαβάστε περισσότερα
 ανθρώπινοι ανθρωποι”

Η «Τέχνη της Ζωής» προσφέρει τρόφιμα στο φιλανθρωπικό σωματείο «Ανθρώπινοι Άνθρωποι»

Η «Τέχνη της Ζωής» γνωρίζοντας το έργο και τον σκοπό του φιλανθρωπικού σωματείου «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», δώρισε τρόφιμα με σκοπό να βοηθήσει συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, λόγω της οικονομικής τους κατάστασης.

Συμμετοχή στην δημοπρασία CREAID “Designers Lights”

Δωρεά στο φιλανθρωπικό σωματείο «Ανθρώπινοι Άνθρωποι»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να συμβάλλει ενεργά, δώρισε στο φιλανθρωπικό σωματείο «Ανθρώπινοι Άνθρωποι» 50 τσάντες με σκοπό την ενίσχυση του ρουχισμού του σωματείου. Σκοπός του Σωματείου Ανθρώπινοι Άνθρωποι είναι η εν γένει συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση όλων για την προστασία του περιβάλλοντος και την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός στόχος είναι η ανεύρεση και επισκευή χώρων κατάλληλων για τη στέγαση άστεγων και άπορων οικογενειών και ατόμων σε συνεργασία με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, με πρώτο το Δήμο Αθηναίων.

αλμα ζωής

Μέλος στο «Άλμα Ζωής»

Η Φαίη Μπαρμπαλιά έγινε μέλος στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ στις 30-3-2016.

Διαβάστε περισσότερα
Προσφορά γεύματος

Προσφορά γεύματος σε 80 άπορες οικογένειες της ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολύδροσου

Λόγω και της πολυετούς σχέσης με την ενορία του Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου όπου το 1996 ο Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς είχε ανακηρυχθεί μέγας ευεργέτης για την ηθική και υλική του προσφορά υπέρ των έργων της Νεανικής εστίας του Ναού, παρατέθηκε γεύμα από την «Τέχνη της Ζωής» προς τιμήν του Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά για 80 άπορες οικογένειες.

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή στην δημοπρασία CREAID “Designers Lights”

Συμμετοχή με το φωτιστικό/γλυπτό "E-Light" στην δημοπρασία “Designers Lights” του φιλανθρωπικού σωματείου CREAID

Συμμετοχή του Γιώργου, Έλενας και Φαίης Μπαρμπαλιά με δημιουργία φωτιστικού/γλυπτού «Ε-Light» εμπνευσμένου από ελεύθερο σχέδιο του πατέρα τους, Ηλία Μπαρμπαλιά, στην δημοπρασία με τίτλο “Designers Lights” του φιλανθρωπικού σωματείου «Creaid» της Μαρίνας Βερνίκου με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να δημιουργηθεί μία παιδική χαρά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Διαβάστε περισσότερα
Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης

Συμμετοχή της Έλενας Μπαρμπαλιά σε Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης του Κολλεγίου Αθηνών

Η Έλενα Μπαρμπαλιά συμμετείχε στην «Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης» στον τομέα «Διοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ» σε μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου που οργάνωσε το Κολλέγιο Αθηνών και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους μαθητές για τις επαγγελματικές προοπτικές τους και τις σπουδές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα
7ος Αγώνας Susan G. Komen Greece Race for the Cure

Συμμετοχή της Φαίης Μπαρμπαλιά στο πλευρό της Μαρίας Πολύζου στον 7ο Αγώνα «Susan G. Komen Greece Race for the Cure»

Η Φαίη Μπαρμπαλιά συμμετείχε στον «7ο Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure» την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο για να στηρίξει τον στόχο της ενημέρωσης όλων των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα
Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση

Παράθεση φιλανθρωπικής μουσικής εκδήλωσης σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Life Action Trust

Πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με παράθεση δείπνου στην οικία Μπαρμπαλιά σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Life Action Trust και την πρόεδρό της, κα. Χρυσάνθη Λαιμού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των μουσικών σπουδών Ελλήνων νέων καλλιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα
Συμμετοχή στην δημοπρασία CREAID 200 unique tote bags

Συμμετοχή της Φαίης Μπαρμπαλιάς στην δημοπρασία “200 Unique Tote Bags” του φιλανθρωπικού σωματείου CREAID

Η Φαίη Μπαρμπαλιά με δημιουργία τσάντας/γλυπτού εμπνευσμένη από τον καρκίνο του μαστού συμμετείχε στην δημοπρασία με τίτλο «200 Unique Tote Bags» του φιλανθρωπικού σωματείου Creaid της Μαρίνας Βερνίκου με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να αγοραστεί μία ιατρική κινητή μονάδα για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα