/

Συνολικές Δράσεις

 Φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΘΕΛΗΣΙΣ»

Οι ιδρύτριες της «Τέχνη της Ζωής» δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους, βοηθώντας το έργο του «ΘΕΛΗΣΙΣ», ενισχύοντας το δείπνο για συγκέντρωση πόρων για καλύψεις αναγκών των ευπαθών ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα
 Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα», ενίσχυσε την προσπάθεια συγκέντρωσης ποσού για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, για άτομο που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ»

Η «Τέχνη της Ζωής» για ακόμα μία φορά προσφέρει είδη ρουχισμού, υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ για να ενισχύσει το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα διοργανωθεί από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «ΧΑΡΑ».

Διαβάστε περισσότερα
 Τέχνη της Ζωής - CREAID

Μία εκ των ιδρυτών της «Τέχνη της Ζωής» στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό της «CREAID» και στο project της “Memorabilia Collection”, συμμετέχοντας με αγορά αντικειμένου στην δημοπρασία των αναμνηστικών ειδών συναισθηματικής αξίας από Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες και διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, από την προσωπική τους συλλογή. Τα έσοδα θα διατεθούν στην στήριξη του Σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Διαβάστε περισσότερα
 Τέχνη της Ζωής - Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” και τα μέλη της, ως απόφοιτοι του Κολλεγίου Αθηνών, στηρίζουν αδιάκοπα το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», το οποίο αποτελεί σημαντικότατο θεσμό στην σχολική ζωή, και προσέφεραν είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» - Cafe Feminino

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του γυναικείου νεανικού αθλητισμού ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την προσφορά πασχαλινών δώρων από το Café Femenino για τους τυχερούς της κλήρωσης του Πασχαλινού αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα
 «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να στηρίξει για ακόμα μία χρονιά την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας την Κυριακή 19 Μαρτίου με τις ομάδες του Finish Liners & MDA Runners.

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον τομέα του νεανικού αθλητισμού και ειδικότερα ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», προσέφερε δώρα για τις τυχερές στην κοπή της πίτας του Συλλόγου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος «Ελπίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» εκφράζοντας την συμπαράστασή της στους ανθρώπους της Τουρκίας και της Συρίας έπειτα από τον καταστροφικό σεισμό που τους έπληξε πρόσφατα, προσέφερε κουβέρτες , σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ελπίδα».

Διαβάστε περισσότερα
«Ο Άλλος Άνθρωπος»

«Η Τέχνη της Ζωής» στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας. Πραγματοποίησε αγορά τροφίμων που θα σταλούν στην Τουρκία και την Συρία.

Διαβάστε περισσότερα
«46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετάσχει στον 46ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ., σε έναν από τους ιστορικούς αγώνες της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» - Cafe Feminino

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του γυναικείου νεανικού αθλητισμού ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την προσφορά δώρων από το Café Femenino για τον τυχερό της κλήρωσης του επόμενου αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

«Η Τέχνη της Ζωής» διέθεσε δώρα τα οποία θα κληρωθούν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους του Τομέα Τεχνικών Υπηρεσιών του Ομίλου της Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα
Τέχνη της Ζωής - Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π

Η «Τέχνη της Ζωής» δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της στα παιδιά, ενισχύοντας με την αγορά λαχνών την ετήσια Λαχειοφόρο Αγορά 2022 που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας»

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας για άλλη μια φορά τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην αγορά Ημερολογίων 2023.

Διαβάστε περισσότερα
Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του ποδοσφαιρικού ομίλου Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας», ενισχύοντάς τη δράση του με την αγορά λαχνών από την νέα λαχειοφόρο αγορά.

Διαβάστε περισσότερα
«Τέχνη της Ζωής-HOPEgenesis»

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας για ακόμα μια φορά το έργο της «HOPEgenesis» και τις πολύτιμες προσπάθειες που κάνει για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, προχώρησε στην ενίσχυση του σκοπού της να γεμίσει η Κίμωλος με παιδικά χαμόγελα!

Διαβάστε περισσότερα
«Τέχνη της Ζωής-Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού»

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού», μιας αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πραγματοποίησε αγορά λαχνών για την στήριξη της δράσης ‘’Ταξίδι γνώσης στην ακριτική Ελλάδα’’.

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» - Cafe Feminino

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του γυναικείου νεανικού αθλητισμού ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την προσφορά δώρων από το Café Femenino καθώς και γυναικείων αξεσουάρ για τον τυχερό της κλήρωσης του επόμενου αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» - Cafe Feminino

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας για ακόμα μία φορά τον γυναικείο νεανικό αθλητισμό προχώρησε στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την προσφορά δώρου από το Café Femenino για τον τυχερό της κλήρωσης του επόμενου αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα
Monumenta ηλεκτρονικό περιοδικό

Η «Τέχνη της Ζωής» ενισχύει τους σκοπούς του ηλεκτρονικού περιοδικού «MOnuMENTA» για 3η συνεχή χρονιά με την αγορά της ετήσιας συνδρομής μέλους. Η ανάγκη για αντίδραση στη συνεχή καταστροφή του περιβάλλοντος, φυσικού και αρχιτεκτονικού, γέννησε.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Φίλων Παιδιών ΕΛΠΙΔΑ

«Η Τέχνη της Ζωής» ενίσχυσε το φιλανθρωπικό δείπνο, προσφέροντας το τραπέζι των αντιπροσώπων της εκπαιδευτικής οικογένειας του Κολλεγίου Αθηνών – Ψυχικού, που διοργανώνεται από τον οργανισμό Edu4all υπέρ των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας για ακόμα μια φορά το “Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού – ΣΑΚΑ”, για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar, πραγματοποίησε δωρεά 5 βιβλίων με τίτλο ​«Η Τέχνη της Ζωής – 135 Αποτυπώματα».

Διαβάστε περισσότερα
«Α.Γ.Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» - Cafe Feminino

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον γυναικείο νεανικό αθλητισμό προχώρησε στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την προσφορά δώρου από το Café Femenino για τον τυχερό της κλήρωσης του επόμενου αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

Η «Τέχνη της Ζωής» για 5η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΕΛΕΠΑΠ», δωρίζοντας είδη ρουχισμού για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Αγορά.

Διαβάστε περισσότερα
Ατoμα με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ»

«Η Τέχνη της Ζωής» για 5η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Second Hand Brand Bazaar που ετοιμάζεται να οργανώσει το Σωματείο, το φθινόπωρο του 2023!

Διαβάστε περισσότερα
Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για 5η φορά στο πλευρό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» κάνοντας δωρεά έναν καταστροφέα εγγράφων που απαιτείται να διαθέτει το γραφείο του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Κολλέγιο Αθηνών», προσέφερε ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, υαλικά κτλ για την ενίσχυση του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar.

Διαβάστε περισσότερα
Διεθνές Ίδρυμα για την Ελλάδα

Η «Τέχνης της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει το «Διεθνές Ίδρυμα για την Ελλάδα», πραγματοποίησε δωρεά για την υποστήριξη της παροχής πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα
Περιοδικό Σχεδία

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του περιοδικού «Σχεδία» για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, συνέβαλλε για 2η φορά μέσω της «Συνδρομή Αλληλεγγύης» της «Σχεδίας».

Διαβάστε περισσότερα
Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ PINKTOBER

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο του «Hard Rock Café Athens» που συμμετέχει με την 23η ετήσια εκστρατεία «PinKtober» για την έρευνα και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, συνέβαλλε με δωρεά προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής". Σύνθημα τους για φέτος είναι: “Όλοι είμαστε ένα”.

Διαβάστε περισσότερα
Greece Race for the Cure

Η ομάδα «Η Τέχνη Της Ζωής» με αρχηγό την Φαίη Μπαρμπαλιά, συμμετείχε για 7η χρονιά στον Greece Race For The Cure στις 1-3 Οκτωβρίου 2022, με σύνθημα ‘Για ακόμα μια χρονιά ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού’’.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικός Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα», ενίσχυσε τον Σύλλογο για την αγορά τροφίμων σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικός Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, ως πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» και συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής», παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιάννη Κολοκυθά στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας.

Διαβάστε περισσότερα
Ελληνικός Συνδέσμου Κεφαλαλγίας

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής» και πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» ήταν ομιλήτρια στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας», στο Ίδρυμα Βασίλη & Έλενας Γουλανδρή.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

H “Τέχνη της Ζωής” στηρίζοντας το Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού ΣΑΚΑ, δώρισε το βιβλίο που επιμελήθηκε η Φαίη Μπαρμπαλιά - Μάνεση «Η Τέχνη της Ζωής – 135 Αποτυπώματα».

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» για 4η συνεχόμενη χρονιά στέκεται στο πλευρό του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ» δωρίζοντας είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για το Second Hand Brand Bazaar που οργανώνει το Σωματείο, το φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα
Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης Παραπληγικών «Ανάπλαση» στην κοινωνία μας, προσέφερε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της αγοράς αναπηρικού αμαξιδίου, για άτομο που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα

Vassilis Zoulias "The Swans" | AXDW

Η Τέχνη της Ζωής
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
διαγωνισμός στο Instagram

Την Πέμπτη 09/06/2022 πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός στο Instagram μέσω του blog Queen.gr και 6 τυχεροί νικητές κέρδισαν από ένα βιβλίο «Η Τέχνης της Ζωής, 135 Αποτυπώματα», αξίας 75,00€, που κρύβει μέσα του θησαυρούς από 135 διαφορετικούς ανθρώπους που μοιράζονται εμπειρίες και στιγμές βγαλμένες από τη ζωή. Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση στο ακόλουθο link:

Οι νικητές κατά αλφαβητική σειρά είναι:

  • Κερασούλα Δαγκαλάκη, Κομοτηνή
  • Αργυράκη Ζαχαρένια, Πειραιάς
  • Παναγιώτης Ζιάκας, Καρπενήσι
  • Νάνα Μεντζελοπουλου, Αθήνα
  • Μαρία Μπιτσακάκη, Φλώρινα
  • Χρυσοβαλάντο Πάλλη, Λέσβος

Link
Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα»

«Η Τέχνη της Ζωής» υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης & Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ηλιαχτίδα» στην κοινωνία μας, προσέφερε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της αγοράς αναπηρικού αμαξιδίου, για άτομο που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα
Women in Leadership

Η Έλενα Μπαρμπαλιά, συνιδρύτρια της «Τέχνης της Ζωής», ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια στο Learning Conference που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Women in Leadership, το οποίο απευθύνθηκε σε συνολικά 80 γυναίκες, που εργάζονται σε εταιρίες-μέλη του ΣΕΒ. Η Έλενα Μπαρμπαλιά συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Preserving the Legacy of Giving: Executive discussion with women NGO -Volunteering and ESG Leaders».

Διαβάστε περισσότερα
Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας για άλλη μια φορά τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην αγορά λαχνών, προς ενίσχυση του ποδοσφαιρικού ομίλου Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας».

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

Η «Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να ενισχύσει το έργο της κοινωνικής πρωτοβουλίας του «Power of a Flower», συνέβαλλε με μηνιαία συνδρομή αγοράς ανθοδεσμών. Η «Power of a Flower» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που αποτελείται από νέους με ιδιαιτερότητες, οι οποίοι καλλιεργούν ελληνικά φυτά και λουλούδια, πλέκουν πρωτότυπες ανθοδέσμες και τις παραδίδουν οι ίδιοι στους συνδρομητές τους.

Διαβάστε περισσότερα
MDA ΕΛΛΑΣ

«Η Τέχνη της Ζωής» θέλοντας να στηρίξει για ακόμα μία φορά την μεγάλη προσπάθεια του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA ΕΛΛΑΣ», συμμετείχε στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 28.2.22.

Διαβάστε περισσότερα
Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος

«Η Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του «Συλλόγου Τρίτεκνων - Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος - Σ.Π.Α.Α.Ν», δωρίζοντας μια Polaroid now red instead camera, με viewfinder και Polaroid I-Type color films που θα χρησιμοποιηθεί στον διαγωνισμό για «Τα πιο όμορφα παιδικά χαμόγελα».

Διαβάστε περισσότερα
Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην αγορά λαχνών από την εορταστική λαχειοφόρο αγορά που οργανώθηκε προς ενίσχυση του ποδοσφαιρικού ομίλου Ευγένειας Κερατσινίου «Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας».

Διαβάστε περισσότερα
Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας

Η «Τέχνη της Ζωής» βρίσκεται για 4η φορά στο πλευρό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοίκων Μάνδρας «Η Νέα Ελβετία» κάνοντας δωρεά για την συγκέντρωση των δώρων που θα μοιραστούν στα παιδιά του συλλόγου την ημέρα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Διαβάστε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

Η «Τέχνη της Ζωής» δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της στα παιδιά, βοηθώντας το έργο της «ΕΛΕΠΑΠ», αγοράζοντας λαχνούς προς ενίσχυση της ετήσιας Λαχειοφόρου Αγοράς 2021 που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα
Μαζί στις Γιορτές

Η «Τέχνης της Ζωής» προχώρησε σε δωρεά χρηματικού ποσού προς ενίσχυση της δράσης για την καμπάνια ‘’Μαζί στις Γιορτές! Μαζί, φροντίζουμε τη σίτισή τους’’ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμός

Η «Τέχνη της Ζωής» συμμετέχει και υποστηρίζει την πρωτοβουλία του «Δεσμού», να στηρίζουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και προχώρησε σε αγορά Toy bins της εταιρείας LYCSAC.

Διαβάστε περισσότερα
Κολλέγιο Αθηνών

Η «Τέχνη της Ζωής» στηρίζοντας τον τομέα του αθλητισμού προχώρησε στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ «ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» με την αγορά καρτών Fun Club Volley Ball, για την κατηγορία Pre League. Μέσα από την συμμετοχή της σε δράσεις και ημερίδες καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει και να περνά ωραία μηνύματα στα νέα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα